Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin013

30. 3. 2010 19:03
Návrhy

A mohl byste přispěchat i s nějakými návrhy, kdo přesně bude rozhodovat, co je předvolební politická lež, nespravedlivé očerňování oponenta, nebo podmanivý politický marketing? Je přece naprosto přirozené, že některá z těch hesel se nestrefují do vašeho vidění světa. Znamená to, že mají zmizet, protože se vám nelíbí? Vy budete ten arbitr? A když ne vy, tak kdo? Vy si určíte někoho "povolaného"? Komisi? Kdo ji zvolí? "Všechen lid"?

0 0
možnosti
VM

vaclav74

31. 3. 2010 9:06
Re: Návrhy

....uznavam, ze to neni jednoduche...ale pokud je mozne kontrolovat reklamu, proc by neslo kontrolovat volebni - reklamni kampan. pokud by nejaka strana napriklad zneuzila nejaky vyrok, nebo ho pozmenila ke svemu uzitku, mel by postizeny politik z druheho tabora mit vetsi moznost se branit, lziva strana by dostala poradnou pokutu a pro priste by si to rozmysleli....

0 0
možnosti
VT

vatty

30. 3. 2010 15:34
Čemu se divíte?

Paroubek moc dobře ví, jaká je hlavní část jeho elektorátu. A tato část potřebuje nepřítele, aby mohla věřit a doufat, že je někdo ochrání. Tím ochráncem je pan Paroubek, který to s obyčejnými lidmi myslí nejlépe a chce pro ně lepší život. To si můžete přečíst na každém bilboardu.  A když nepřítel zmizel, je třeba honem rychle vytvořit nového. Toť vše.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

30. 3. 2010 15:30
Program čSSD

Nechci se zastávat čSSD, ale majjí nějaký program. Je směs různých slibů, ale nikde není ani naznačena jak splnění tohoto programu dosáhnout, nehledě na to, že některé body programu se téměř vylučují, jako je rozdávaní a snížení zadlužování, vyšší zdanění firem a vytvoření nových míst.

Program je vytvořen vyloženě pro jednoduché voliče, kteří neuvažují jak se dá program splnit. A je v něm také notná dávka závisti, když slibují, že těm bohatým seberou ještě něco, aby se to mohlo rozdat.

Kde chybí podpora vlastního programu musí nastoupit strašení cizím programem a očerňování jejich lídrů.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

30. 3. 2010 12:59
ČSSD

umí jenom a jenom bořit. Tak proboha co čekáte. Nějaký program?  To opravdu nehrozí.

0 0
možnosti
JN

Já král 1

30. 3. 2010 12:15
Ono to jinak nejde

ČSSD nemá žádný rozumný program, tak musí útočit na ostatní strany. Přece nebude mít jako volební heslo např: přivedeme během dvou let tento stát k bankrotu.

0 0
možnosti