Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

A.AsalBerija

9. 3. 2010 14:19
pece o spasitele...

vazeny pane mach, obdivuji, s jakou dojemnou peci a obavami sledujete riceni do zahuby vaseho spasitele. ta vase dojemna pece mi trochu pripomina jednoho spasitele na rampe nadrazi v treblince, kde vystupovali cestujici z vlaku z cele evropy a pri selekci tam probihajici nadbadal pan dr. mengele deti, aby si dobre ovazali salo kolem krku, aby nenastydly. jen vice takovych apelu, aby se pan paroubek te zahube vyhnul.urcite byste se s tim velmi tezko vyrovnaval... ;-D;-D

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

9. 3. 2010 14:01
A pak přijde na to,

že kultura na tom není zas tak dobře, jak by si představoval a bude to další procentíčko zisku na podporu kultury.

Věda, ta je na tom taky špatně a ta potřebuje více peněz, tak to budou povinně 2% na vědu.

Pak přijdou na řadu třeba obce, ty jsou na tom taky špatně, tak proč jim taky nepřidat, když vlastně ty firmy a firmičky sídlí na jejich území, tak jim dáme třeba 5% ze zisků tech firem. Vždyť je to pakatel 5%, to přeci běžně nabízí jako slevu.

A těm chudým a nepřizpůsobivým taky bude potřeba trochu přidat, když ti ostatní mají plazmy s 1m úhlopříčkou, tak ať si to také dopřejí. 1% by mohlo stačit.

Jak to bude dál?

0 0
možnosti
VM

vaclav74

9. 3. 2010 14:11
Re: A pak přijde na to,

...neee tak nahlas, at to Jirka neobslehne...

0 0
možnosti
K

korzár

9. 3. 2010 12:53
Nebojte se, lidičky,

Jirka všechno zařídí. Už se nebudete muset o nic starat, všechno vybojuje za vás. Vy si budete jenom užívat a jedinou vaší starostí bude si zajít pro peníze na poštu. Skutečně, věřte tomu. Myslí to upřímně. A za to všechno chce jenom jediné - VÁŠ VOLEBNÍ HLAS !!

0 0
možnosti
VM

vaclav74

9. 3. 2010 12:56
Re: Nebojte se, lidičky,

....jo, a kdyby to pak nahodou nevyslo, tak on se nejakej vinik najde...

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

9. 3. 2010 12:20
Až budem muset zpívat ráno hymnu

jak to u sousedů spunktoval velký jirkův kámoš fico, tak to to přestane být taková sranda, jaká se nám to zatím zdá.... To nám pak nezbude asi nic jiného než přistoupit ke staré známé defenestraci :-)

0 0
možnosti
K

kOBLICH

9. 3. 2010 12:39
Re: Až budem muset zpívat ráno hymnu

A což vzít rozum do hrsti, a přistoupit k defenestraci dříve, než nám někdo ten zpěv nařídí? Protože až bude nařízen, sklopíme tak hezky česky hlavinky a budem si pro sebe mumlat: "...no jo, tak musíme zpívat. No a co, tak budem, pivo stejně levnější nebude..."

0 0
možnosti
SSB

starší sestra Boha

9. 3. 2010 12:09
Pane Machu

a vám nevadí že již dnes mají povinnost zamestnávat velké firmy (kapitalisté ve vaší řeči) lidi se zdravotním pojištením a pokud to neučiní musí zaplatit? Podle mého podpora lidí se zdravotním postižením je stejně ušlechtilá jako podpora sportu.... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1516x

Seznam rubrik