Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

23. 3. 2010 18:32
Zid je proste Zid

jinak hned vpravo trochu nize,pane autore,je TOP KARMA .Vyhrava blog:

"Proč jsou Češi národem buranství a nevkusu?

Petr Kubát"

;-D;-DRv

0 0
možnosti
D

danastol

23. 3. 2010 16:24
Jen si tak kopnout.

Když čtu ty příspěvky pod článkem, tak je vidět, kde jsme to jako národ dotáhli. Kopat do lidí,kdyby jste si ten článek- originál pořádně přečetli, tak byste měli jasno, ale to bych asi chtěla moc. Jinak je jasné, že to jsou tlaky od vlastních lidí, i když je nemůžeme brát pořádně vážně. Co chceme od Sobotky, který si stejně říká co chce a tolikrát už se stranou nesouhlasil a nějaký názor Béma, tak to je zbytečnost. Nasraný soupěř, který ho neshodil z čela předsedy, myslím, že to stačí samo o sobě.

0 0
možnosti
V

varsolim

23. 3. 2010 14:04
premier

Jenze pan premier klesl jeste nize.Koho vyroky burana dokazi urazit,je buran jeste vetsi.Velke osobnosti se nad urazkami buranu dokazi povznest.Topolanek,se nekdy vyjadruje jako buran,ale ma odvahu rici ci si mysli.Pan premier je zbabelec .

0 0
možnosti
VM

vaclav74

23. 3. 2010 14:16
Re: premier

...ano tak nejak jsem to myslel...

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 3. 2010 13:38
hmm

ať je to jak chce, Topolánek je arogantní sprostý buran a ODS je strana arogantních a sprostých buranů, protože kdyby nebyla, byla by taková osoba pro ni jako stranu na viditelném místě (o předsednictví ani nemluvě) nepřijatelná. To není o tom, co řekle dnes nebo včera, ale o tom, jak a co vypouští z pusy a jak se chová od počátku. Jen to graduje a přesto je jako předseda opakovaně volen.  A není pravda, že by si měl politik dávat pozor na to, co kde říká, politik respektive veřejně činná osoba  by měla být taková osobnost, která nemá sebekontrolu tohoto typu zapotřebí, která v soukromí a mimo kamery jedná a mluví stejně, jako na veřejnosti. Osobnost vyzrálá, slušná, vychovaná., konzistentní. Tečka.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

23. 3. 2010 13:23
No já Vám nevím,

osobně doufám, že je naše společnost dál a že nemá potřebu definovat jednotlivé skupiny obyvatel podle sexuální orientace nebo víry ve vztahu k té či oné, zpravidla negativní, vlastnosti. Podle mě politik, který naznačí, že homosexuálové nebo Židé rychle uhýbají, nemá v 21. století na politickém pískovišti svoje místo. Kdyby to řekl adresně, že Fischer je srab a že zatím uhnul v čemkoli mohl, tak bych to bral. Bylo by to drsně a tvrdě vyřčeno, ale takovéhle laciné generalizace se mi nelíbí. Kromě toho si opravdu nejsem jist, nakolik lze o Židech, pokud bych tuhle diskuzi vůbec připustil, říct, že uhýbají. Často mám spíše pocit, že je to naopak. Ale hlavně - je to o lidech. Tohle patří do pravěku a Topolánek se jako dinosaurus z pravěku chová.....

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

23. 3. 2010 13:32
Re: No já Vám nevím,

Osobně si myslím, že Židé patří k těm nejhouževnatějším - viz Lauder...Navíc p. Fischer je vzdělaný, uvážlivý člověk, který ví, kdy přitlačit na pilu a kdy takticky ustoupit. Navíc se umí chovat ve společnosti a na veřejnosti. Už proto je celkem populární - nedělá kolem sebe zbytečné vlny, nezviditelňuje se za každou - doslova za každou - cenu...Palacký to napsal o Matyáši Korvínovi pěkně: největším podstavcem jeho velikosti byla nepatrnost jeho protivníků...To se trochu vztahuje na současného premiéra a jeho soupeře.

0 0
možnosti
V

veit

23. 3. 2010 13:12
hovado

Jenom zase vysvitlo, že Topolánek je hloupé, samolibé, naduté hovádko. Všichni to již léta vědí, jen modroptáci musí předstírat, že to modré kolečko je bílý čtvereček. Máte to, klucíí, těžký! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

23. 3. 2010 13:06
S tím odstavcem

Redaktor gay časopisu atd. nemohu souhlasit. Já jsem si vždy jako Čech vážil Ćechů, že obecně nepropadají antisemitským tendencím (ani při Hilsnerádě tu nebyla až tak hysterická situace), jako to občas bylo v historii vidět v Německu, Rakousku (Schönererovci, Leugerovci), v Polsku (v Haliči !) či Rusku. Ostatně dnes jsme přítelem Izraele - řekněme si to upřímně - jedním z mála. Proto jakékoliv výroky proti Židům, ať již jakkoliv míněné a čímkoliv motivované (obhajoba p. Topolánka), nejsou prostě přínosné - neprospívají nikomu a ničemu. Dost se panu Topolánkovi podobáte: on napřed mluví a pak myslí, Vy napřed píšete a pak asi teprve myslíte. Tak se prosím alespoň zamystele dodatečně...

0 0
možnosti
D

da.rock

23. 3. 2010 13:09
Re: S tím odstavcem

Ano, přítelem Izraele (možná úplně prvním) jsme byli i krátce po válce, kdy jsme jej vyzbrojovali, navzdory zbrojnímu embargu uvalenému Británií a západními spojenci.

0 0
možnosti
D

da.rock

23. 3. 2010 13:00
Topolánek

potřebuje mít za zadkem vždy aspoň tři mediální poradce, aby mu radili, co říkat, jinak se vždy projeví jeho buranská podstata.

Před volbami 2006 ho dva měsíce drželi v řetězech ve sklepeních Jánského vršku, aby jim to svými vejšplechty v médiích nepokazil. Teď na to pozapomněli a výsledky už se dostavují.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

23. 3. 2010 13:10
Re: Topolánek

Josef II. psal Marii Terezii o jednom knížeti: má vedle člověka, který mu radí, koho pozdravit, kdy ho pozdravit, jak ho pozdravit, komu se uklonit, komu ne, co říkat, co něříkat, aby prostomyslný kníže neupadl do problémů. Jako správně zdegenerovaný šlechtic si to mohl dovolit, okolí vše uhlídalo.... Ale k formátu předsedy strany patří i to, že musí trochu samostatně uvažovat, zvažovat souvislost, umět se chovat a zejména napřed myslet a pak mluvit...Předseda, který takovými kvalitami neoplývá, by být předsedou neměl...

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

23. 3. 2010 12:57
Vážený pane Machu: Lžete!

Topolánek nikdo tohle neřekl a i ta citace je nesprávná. 

Příště, než začnete záset písmo na papír, zjistěte si nejprve základní fakta!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1516x

Seznam rubrik