Vražděte, bude vám odpuštěno

V souvislosti s vraždou tří israelských studentů se brzo určitě objeví výzvy k odpuštění a smířlivosti. Ostatně, už několik málo hodin po nalezení mrtvých těl, se pokrytci ozvali. Zatímco ministerský předseda Velké Británie Cameron vyjádřil následujícím akcím Israele plnou podporu, Barack Obama, jen vystrašeně volal po rozvaze a klidu. Jak dlouho ale ještě budeme muset být klidní a rozvážní a poslední případ z Israele není rozhodně jediným případem, který vyvolává obavy a strach.

V České republice se už pozvolna zapomíná na příběh Hanky a Tonči, dvou dívek, které byly uneseny v Pakistánu. Po prvotním šoku, přece jen se něco podobného Čechům neděje tak často, po počátečním zájmu medíí nastal naprostý klid, který sem tam poruší jen bulvár, svými patetickými výkřiky. Seriozní deníky a media mlčí a když něco napíšou, pak jen se spikleneckým nádechem, jako že ono se něco v tom dělá ale nemůžeme přece o tom takhle nahlas mluvit. Chápejte přece.

Ale ano, my bychom chápali, jenže otázek je daleko více a stačí chvíli zabrouzdat internetem a hned bude jasno, jak to s tím Islámem a jeho mírumilovností vlastně je. Jo, jo, ono se to krásně poslouchá a člověk by tomu i uvěřil, že je radikální Islám a pak je ten mírumilovný, ten s usměvavými lidičkami, kteří vás srdečně vítají a pohostí a sluničko svítí a všichni jsou spokojení. Jenže tak to není, protože umírněnost neumírněnost, mírumilovnost nebo radikalismus, nikdo, ani ten největší dobrák modlící se k Allahovi a vyznávající toho, no však víte koho, Mohammeda, vám maximálně o samotě do ouška pošeptá, že s násilím nesouhlasí. Napřed se ale důkladně přesvědčí, jestli nablízku není nikdo podezřelý a pro jistotu pustí vodu.

A to odpuštění? Každému odpuštění musí předcházet pokorná prosba o tento akt velkodušnosti a milosrdenství. Není a nemůže to být tak, že někdo si unese tři kluky nebo dvě holky a pak se mu dostane odpuštění. Politici by si to tak představovali. A jak jejích představy dopadají? Například ve Švédsku, za druhé pololetí roku 2013 bylo muslimy znásilněno 300 dětí a 700 žen. Odpustit?

Já říkám : ANI OMYLEM.

Dost bylo odpouštění, dost bylo tolerance a dost bylo ustupování. Vražda tří israelských mladíku, jakkoliv se někomu může zdát, že se jedná o událost vzdálenou a přímo se Česka či Evropy netýkající, se naopak dotýká bezprostředně nás všech, kdekoliv na světě žijeme. Pokud totiž budou vyslyšeny hlasy, nutící Israel ke klidu a rozvaze, bude to další signál pro vrahy, teroristy a zločince, že si mohou dělat co chtějí a že svět proti ním nemá žádné páky.

V České republice se zanedlouho má rozhodovat o tom, zda Islám bude uznán jako plnohodnotné náboženství. Pokud se tak stane, stane se země a její občané rukojmim v rukou těch, kteří mají za cíl ovládnutí celého světa. A prosím, nenechte se ukolébat myšlenkou, že nic není tak horké. Je a je to ještě žhavější. Islám a Islámisté disponují neomezenými finančními prostředky, které jím umožní zajistit si prakticky cokoliv. Pokud politici projeví nezodpovědnost a slabost, bude osud národa uveden do velkého rizika.

 

 

Autor: Václav Král | úterý 1.7.2014 11:00 | karma článku: 36,61 | přečteno: 2068x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18