Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
3

3Cvlad

10. 9. 2012 13:18
situace už nemůže být vážnější.

nelžete, situace bude teprve vážná až nebude z čeho platit dluhy.Jinak všechno ostatní je sranda, když ale dojdou státu peníze tak takoví psavci jako vy budou volat, lidi spojte se.Stačí když si lidi uvědomí, že 1+1=2 a nikdy jinak, ty kecy o tom, že by to mohly být 3 nebo 7 a že ten rozdíl není důležitý jsou stejně pravdivé jako tvrzení, že sůl je sladká.A ODS by udělala nejlépe kdyby se přestala nazývat pravicovou stranou, protože tady žádná opravdová pravice není no a proto to podle toho tak vypadá.Koryta bližší než program.

1 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

10. 9. 2012 9:28
Smutné na tom je

Smutné na tom je, že zdravotnictví skutečně řídí lékař. Dokonce jsem od něj slyšel i pár rozumných návrhů ale bohužel jsem nezaregistroval, že by jediný z nich zrealizoval.

0 0
možnosti
PK

bakules

6. 9. 2012 14:35
nemuže reagovat

nebot bych byl smazán;-Dale při té vášnivé výzvě jsem si pobrukoval-již vzhůru psanci................;-Dale autor je ještě mladý a muže se polepšit;-D

0 0
možnosti
VK

kral

6. 9. 2012 17:48
Re: nemuže reagovat

Ooo dekuuju, Zjistit v 50 letech ze jsem jeste mlady je povzbudive

1 0
možnosti
H

hovn

6. 9. 2012 13:32
Rozumbrady, kteří ví všechno nejlíp

a to ještě v ekonomických oblastech mám nejradši. Jakékoliv recepty v tomto směru nejsou nikdy zaručené a více než kde jinde je zde generálů po boji. V krizových dobách se vše negativní navíc ještě umocňuje. Je jasné, že v době utahování šroubů bude vždy někomu šlapáno na palec a tak je prakticky jediným řešením  řešení politické, což se nepochybně děje a buďte si jist, že až se vesla ujmou planetární odborníci s rudými vlajkami, nebude naštvanost rozhodně menší jenom se možná změní gard naštvaných více a naštvaných méně. Já osobně se rudých expertů obávám a vy se na ně zřejmě těšíte, takže nezoufejte - brzo se dočkáte a pak se jistě budou z vašich článků linout ody na radost

0 0
možnosti
JB

Josef Brabec

6. 9. 2012 11:25
Omyl - sKarta nestojí stát ani korunu,

stát na ní naopak má ušetřit 200 - 250 mil. Kč ročně, protože se zbaví celé agendy související s výplatou dávek. A opravdu potřební, kteří by měli s výběrem z bankomatu problém, získají dávky jinou cestou, to ministerstvo potvrzuje. Náklady na výrobu a správu systému sKaret nese spořka, budoucí výnosy si banka slibuje od toho, že se lidé naučí s sKartou platit. Doporučuji odkaz na webu sKarty "Mýty a nepravdy o sKartě" zde http://www.skontakt.cz/sportal/menu/cs/main/nav02_faq_pravdy_nepravdy

0 0
možnosti
JK

jaromirka

6. 9. 2012 8:41
vláda

já bych si přál aby tuto zen řídili odborníci. Zatím zde méme tlupu stranických neumělů, kteří se za odborníky považují.Rv

1 0
možnosti
PS

Worff

6. 9. 2012 8:53
Re: vláda

Problém je v tom, že skuteční odborníci buď úspěšně podnikají nebo jsou výhodně zaměstnáni a nemají čas na nějaké politické hrátky. Takže se dokolečka volíme jen tupce, které nikde nechtějí nebo nemakačenky, lidi všeho schopné, jen ne práce a mafiány.

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

6. 9. 2012 8:36
Sám nevíte co vlastně chcete

Proč vnitro nemusí řídit policista, ale odborník na tu oblast a armádu musí řídit jen voják? A co je lepší? Aby zdravotnictví řídil doktor nebo bývalý ředitel nemonice?

O kvalifikaci se můžete bavit na účet kohokoliv - např. náš nejhorší ministr financí a kandidát na premiéra Sobotka nikdy nepracoval (tedy možná kromě studentských brigád) a celý život se živý blbými kecy. Na co je tedy nejlépe kvalifikovaný?

A zaregistroval jste, že když DPH nebude 15 a 21%, tak bude jedna sazba 17,5%? To aby všichni ti co nadávali, jak jim vláda všechno zdražuje věděli o tom, že parlament dávno rozhodl o zcela jiném zdražování.

Taky bych chtěl stabilní vládu, ale bohužel v této politicky vyhrocené situaci to už asi jinak nepůjde. A dobré zákony už taky mít asi nikdy nebudeme, protože jeden bývalý socdem předseda a premiér nastolil takové vztahy, že spolu koalice s opozicí nejsou schopny se rozumně bavit. Udělají politikum úplně ze všeho.

Pánbůh s námi a zlý pryč.

0 0
možnosti
PS

Worff

6. 9. 2012 8:51
Re: Sám nevíte co vlastně chcete

No, aby vnitro řídil bývalý vekslák a taxikář, to opravdu nesvědčí o jeho odbornýchani manažérských předpokladech. Sobotka proti Kalouskovi je pořád odborník na finance na slušné úrovni, horší než Kalousek nebyl snad ani Pilip. V době, kdy okolní země rostou, si vytvořit svými zásahy v státní ekonomice krizi, to se nepovede ani naprostým ekonomickým diletantům. Pana Hegera jako ředitele nemocnice považuji za slušného člověka, ale řídit nemocnici a být jen nastrčenou loutkou na ministerstvu a řízen kýmsi v pozadí, myslím nemá zapotřebí. Nechápu, proč už to on sám dávno nesložil, na jeho mediálních výstupech, je vidět, jak slova, která volí, mu nejdou přes ústa. Asi na něj někdo něco ví...atd., atd.

1 0
možnosti
JH

bednarik62

5. 9. 2012 22:07
Jestli

soudruhu Králi jste neupadl do fatálního omylu, když věříte levicovým podvodníkům. Na dluh, půjčky umí žít i negramotný tvor--- a to plánuje levice. Sobotka++Filip nemají žádné zdroje navíc, žádné uskutečnitelné vynálezy, , budou muset hospodařit pouze s tím, co české hospodářství vyprodukuje. Změnou vlády se žádná produkce nezvýší, spíše naopak-- sníží, zahraniční investoři soudruhům věřit absolutně nemohou a nikdo z té rudé chásky nemá šajnu, co vyrábět, any to také někdo koupil a hlavně zaplatil. Těch, co by brali zdarma je samozřejmě vždycky moc.

3 0
možnosti
VK

kral

5. 9. 2012 23:25
Re: Jestli

Ted jste mne soudruhu zmatl. Muzete mi nekde upresnit, ze jsem napsal ze verim levicovym podvodnikum? Nejak nemam pocit ze bych vubec o necem takovem, vazeny soudruhu psal

5 0
možnosti
K

kytt4

5. 9. 2012 19:12
ministerstvo zdravotnictví

by měl řídit lékař... Jak jediná věta dokáže celý článek poslat do kopru. :) My tam teď totiž jednoho lékaře máme, víte? A zkuste si zjistit, jakým způsobem se chystá devastovat nemocnici, ve které dlouhá léta působil a dokonce ji řídil. Krom toho detailu, že za tohohle ministra došlo k uzavření několika nemocnic, které mu nebyly pohodlné, ač (nebo možná právě proto), že na rozdíl od velkých nemocničních kolosů neměly dluhy.

0 0
možnosti
VK

kral

5. 9. 2012 19:23
Re: ministerstvo zdravotnictví

Vite Katko, ono neni dobre vytrhovat vetu z kontextu. Zvlaste kdyz je to souveti. Vite?

2 0
možnosti
PV

agent654321@seznam.cz

5. 9. 2012 18:18
Tak si ujasněte, co vlastně chcete.

Údajně 80% občanů chce aby Nečasova vláda skončila. A když Nečas chce umožnit parlamentu aby mohl vládě vyslovit nedůvěru, tak je to zase špatně a hned dokonce i vydírání. Nevíte co chcete.

2 0
možnosti
ZB

zberanek

5. 9. 2012 18:23
Re: Tak si ujasněte, co vlastně chcete.

Naopak hlouposti píšete vy.

1 0
možnosti