Víte Hassane - nejsme pro vás žádné nuly

Náš admin Adam zveřejnil na tomto blogu rozhovor s blogerem, panem Rudolfem Polaneckým. Tento rozhovor rozpoutal poměrně bouřlivou diskusi, kterou ovšem dokonale pokazil jiný bloger, Vít Hassan, který sám sebe rád označuje za novináře.

Jeho komentář by byl jen dalším z jeho oblíbených výkřiků a pokusů dávat příkazy a rozkazy a snažit se přesvědčit ostatní o své vlastní důležitosti. Vlastně by bylo možno se nad tím jen pousmát, kdyby svou přítomnost pod oním článkem neukončil nehorázným výpadem, proti většíně blogerů. Ostatně, posuďte sami:

Dámy a pánové, takže naposled:

1.) Adamovi, jsem se zde nesnažil vyčíst, to, že nedělal rozhovor se mnou. - Evidentně je to mladík, který se snaží, (což oceňuji), a před sebou má pravděpodobně úspěšnou novinářskou kariéru. - Pouze jsem mu zde natvrdo řekl, že prezentovat zde jako nějakou hvězdu průměrného BLOGERA, (který se víceméně bez špetky vlastní invence, zmůže akorát tak na přepisování hlavních zpráv, které pracně vytvořili NOVINÁŘI a které doplní svým komentářem, není zrovna to pravé ořechové. Bloger Polanecký je navíc nechvalně proslulý tím, že zdravotně postiženým blogerům nadává do "kriplů", otázka Romského státu mu příjde "jako zajímavý nápad" (Screenshoty mám k dispozici), či mě loni ukradl fotku z Prague Pride a když jsem mu to připomněl, tak se místo patřičné omluvy, choval arogantně, jak už to u podobných nul dle rovnice - Čím větší osobnost, tím v reálu skromnější člověk a naopak, bývá.

2.) Právě jsem se vrátil z rozhovoru, s PODSTATNĚ SLAVNĚJŠÍ OSOBNOSTÍ, než je Polanecký, která je známá nejen v Čechách, ale i ve světě a která narozdíl od Polaneckého něco v životě dokázala a narozdíl od nějakého Polaneckého, Matějky či Paulczynského, se chová velice skromně. - Můj rozhovor s ní vyjde v Červnu.

3.) Ač se to mnohým z vás nelíbí, jelikož většina z vás jsou nuly, a nuly si nedovedou představit někoho jiného výš, než jsou ony samy, tak NOVINÁŘ jsem.

A pokud se vám nelíbí, že se chovám arogantně, tak by možná bylo úplně ze všeho nejlepší si nejdříve zamést před svým vlastním prahem, jelikož mé arogantní chování k většině z vás vychází z vašeho arogantního chování ke mě, které (světe div se), pokládáte za samozřejmé. - K lidem, kteří se ke mě chovají slušně, jsem se vždy choval také slušně. - Chápu, že můj styl: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá", nemusí každému vyhovovat, ale já se ve svých 35 letech, opravdu nehodlám měnit, a už vůbec ne kvůli vám, vážení diskutéři. Ani reagovat na vaše pokusy o provokaci, jelikož mi za to nestojíte. Tečka.

Tato nehoráznost mne donutila napsat tento článek. Tak tedy, Víte Hassane. Já pro vás nejsem žádná nula. A nulou nejsou ani blogeři, jako je pan Matějka, Polanecký a dokonce ani ti se kterými já třeba osobně nesouhlasím a jsem v naprosté opozici proti jejích názorům, například pan Olšer. My všichni jsme společenství lidí, kteří píší pro radost a ve snaze podělit se o své názory s veřejností. Mnozí z nás máme svá náročná povolání, někteří mají i zdravotní problémy ale přesto si nacházíme čas na to, abychom, někdo více, někdo méně často oslovili své čtenáře.

Nevím co vás oprávěnuje označovat sám sebe za novináře, možná je to práce pro lokální médium, pro které sem tam něco napíšete a snad za to dostanete i nějakou tu korunku. Jenže tato skutečnost s pisálka novináře neudělá.

Co děláte, kde píšete, nebo pro koho fotíte je vaše soukromá věc. Je ovšem známkou vaší drzosti a troufám si říct i hlouposti, označit většinu blogerů jako nuly a pokud jste tak učinil, tak to hodně svědčí o vaší "novinářské etice", která se hodí tak maximálně pro server hrebenar.eu.

Autor: Václav Král | středa 30.4.2014 6:34 | karma článku: 27,46 | přečteno: 1821x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18