Svět se ocitl v osidlech nacizmu

Je strašné jak dlouho jsem žil v nevědomí. Jak dlouho jsem si myslel, že květnem 1945 jednou provždy skončila jedna z nejtemnějších částí lidských dějin. Vedle komunismu ovšem. Ten tu je, jak se zdá na věčné časy a nikdy jinak.

Musel přijít prorok s jeho článkem plným moudra, abych zjistil, že jsme obklopeni nacizmem a jeho symboly, kam se jen podíváme.

Naším dětem je od malička vštěpována láska v Adolfu Hitlerovi. Ano, v podobě stavebnice Merkur je v mladé generaci vyvoláván pocit velikosti tohoto zločince. Jak přece známo, merkur obíhá 88 dní a dvě osmičky v abecedě znamenají HH. A to není vše. Naše babičky, maminky a nyní i manželky, jsou nuceny vzdávat této zrůdě svůj hold, perou li v pracím prášku merkur. Jak podlé. A celníci? Ti kteří mají chránit hospodářský luxus, v jakém se země nacházi, ti mají dokonce ve znaku Merkura. Oni sice brebentí cosi o božstvech a tak, ale proroci ví své.

Nejnověji tito nejmoudřejší z nejmoudřejších odhalili přímé napojení runy Hagal na nacistické hnutí, a na SS. A představte si tu hrůzu, že zdravotníci celého světa a dokonce i dobrovolní hasiči tento znak používají na sanitkách, které údajně jedou zachranovat životy. Jo, pendrek. Propagovat nacizmus ve skutečnosti jedou. Neonacisti to jsou. Tak pravil prorok. Moudrý to člověk.

Jsem zhnusen. Představte si, že dokonce i pivovar Carlsberg ovládla nacistická sebranka. Slon nacista stojí u jeho bran, zdoben swastikou.

Kam se jen to lidstvo řítí. Ještě že máme proroky. Ti nás spasí. Neuvěří, že tyto symboly jsou tisíciletou historií lidstva. Prosím vás, kdo by tomu taky věřil. Pevně a rozhodně budou chránit národy před zkázou. Prosím vás, nevěřte historickým pramenům. Určitě je sepisovali náckové. A nevěrte vlastnímu rozumu. Může být napadený. Věrme prorokům. Třeba dvojici proroků s iniciálami H.H.

Autor: Václav Král | středa 5.12.2012 10:00 | karma článku: 19,08 | přečteno: 1537x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18