Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Petr z Bologni II.

6. 7. 2012 18:20
...

Zajimave (kdybych byl skodoliby, rekl bych az uspokojujici), jak se zdejsi "Bic bozi na revizory" (mnoooo...spise "Teleskopicky obusek Allahuv") rozciluje a zapleveluje diskuse jinych blogeru, ale sam pro jistotu na iDnesu diskusi nepovoli (ta u Hreba Slabomyslneho nelze brat vazne, kdyz ji oba peclive cenzuruji - svoboda slova podle Sarii Hassanovy).

1 0
možnosti
UC

emersonskej

6. 7. 2012 23:05
Re: ...

Tak tak - ale diskutovat tam údajně můžeme "jak hrdlo ráčí"...;-D

1 0
možnosti
VK

kral

6. 7. 2012 15:46
Mohl byt klid

Kdyby pan Hassan pouzival trochu rozumu. Mohl byt klid. Vcera jsme se pohadali na pseudoblogu u pseudoblogera Hrebenara. Tim to mohlo skoncit. Pan Hassan ale touzi po konfrontaci. Ma ji mit. Takze mohu slibit, ze zde napisu vsechny informace ktere sezenu o porusovani lidskych prav v Sudanu. Myslim ze to bude ctenare zajimat.

2 0
možnosti
SS

albertan_bear

6. 7. 2012 18:11
Re: Mohl byt klid

Hassan a rozum ... to by jste chtel od burgers flippera trochu moc ... on preferuje teleskopicky obusek ...:-P

1 0
možnosti
RV

aprilea

6. 7. 2012 15:19
prečo príkladná zem?

sú aj iné muslimské krajiny a tam fungujú homosexuáli rovnako ako tu, je ich približne 4%. čo ma osobne dosť prekvapilo. uvítam odpoveď od niekoho, kto zacituje, čo o homosexualite hovorí právo šaríja. vygooglujeme to?

0 0
možnosti
RV

aprilea

6. 7. 2012 15:34
Re: prečo príkladná zem?

„S mužom nesmieš obcovať, ako sa obcuje so ženou; bola by to ohavnosť.“

(Leviticus 18:22) „Ak niekto obcuje s mužom, ako sa obcuje so ženou,

obaja spáchali ohavnosť; musia byť vydaní na smrť;

zdroj židovská tóra...;-)

0 0
možnosti
VK

kral

6. 7. 2012 1:44
Doplnujici informace

Divka odsouzena k ukamenovani byla na zaklade mohutneho mezinarodniho natlaku ve stredu propustena. Udivuje mne, ze znalec pomeru v zemi. pan Hassan tuto informaci nemel z prvni ruky. Skoda, namisto zbytecnych utoku proti mym clankum a me osobe, mohl spise venovat svuj cas hledani pravdy.

6 0
možnosti
K

kytt3

6. 7. 2012 2:45
Re: Doplnujici informace

to je dobře, na druhou stranu, pokud se to bez toho mezinárodního nátlaku neobešlo, co to o tom ráji na zemi vypovídá? A o kolika takových případech se vůbec ani neví, protože se odehrávají v tichosti? Fakt nevím, no. Kdyby to byla tak úžasná země, asi by otec pana Hassana nezaparkoval své rozmnožovací buňky zrovna u nás, notabene v době tvrdé totality, kdy dostat se k nám asi nebylo zrovna jednoduché. Pan Hassan se teď rozčiluje, když někdo zmíní jeho původ v souvislosti s jeho vzhledem. Ale na to ať si jde stěžovat ke svým rodičům, ne k těm, kteří mají dobrý důvod něco takového dělat, resp. kterým ten důvod ještě sám dobrovolně poskytnul.

5 0
možnosti
SS

albertan_bear

6. 7. 2012 0:12
Hlavouvozembousi

Tady ma Vit "Teleskop" Hassan sve milovane mirumilovne hlavouvozembouchy v praxi: http://www.lidovky.cz/rozhazoval-po-ulici-stranky-z-koranu-ubili-ho-k-smrti-pd7-/ln_zahranici.asp?c=A120705_111447_ln_zahranici_mtr

4 0
možnosti
MR

iluminat

5. 7. 2012 19:14
statistiky byvaji vicemene na lejno

a media teprve, Ne ze by lhali, ale interpretovat data je obtiznejsi nezli se zda. BBC informovala ze Praha je jedno z nenebezpecnejsich mist Evropy a zbrane se prodavaji bezne. Tak si tam Breivik zajel a nestacil se divit kde to ta BBC sebrala. Taktez statistiky toho co lide vydelaji (podle dolaru a ceny mekace) jsou scestne. O bezpecnosti teprve.

A pan Hassan tam jel coby turista, i kdyz dlouhodoby, a mysli si ze jak se vede cizinci tak se vede vsem. A tudiz statistiky a media holt lzou. Ano i ne. Je tam borrrr. (hambajz) a kde je diktadura tam korupce a hambajz to zlidstuje, a to je asi co Hassan zazil. Koukal si uzivat a jinam se nekoukal. Takze on ma svou pravdu, a nechce slyset jine.

A taky musi odporovat komukoliv kdo rika neco jineho co on, muslimove jsou mirumilovni, (vetsinou ano, ale na tom nesejde, nemci a rusove taky).

V Sudanu jsem nezil, nemohu posoudit, ale zil jsem jinde, a vim jaky je tam hambajs a korupce Tak at si to neplete s demokratickym zakonem

1 0
možnosti
K

kaktusak

5. 7. 2012 19:18
Re: statistiky byvaji vicemene na lejno

Ale jo, lžou.

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

5. 7. 2012 18:16
Durazne a dusledne protestuji!

Co si to dovoluje kritizovat Sudan? Sudan je krasna zeme, ma pyramidy a poust, takze je vylouceno, ze by tam byl muslimsky neporadek. Saria vladne jen na papire. Ja jsem nikdy o nicem nepeknem neslysel, takze to neni pravda!!. ;-€A jak je znamo, pyramida je vic nez saria a svetovy tisk. Stydte se, Vaclave,  kolego. ;-O

7 0
možnosti
UC

emersonskej

6. 7. 2012 23:18
Re: Durazne a dusledne protestuji!

;-D;-D;-D I vy vy - že vy to nakonec myslíte ironicky.... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VK

kral

5. 7. 2012 17:43
Puvodne jsem mel v planu

do diskuse zde nevstupovat vubec. Pridam zde ale jen par vet. Jak jsem napsal ve svem clanku, umyslne jsem odkazy neprekladal. Vedel jsem proc. Proto jsem radeji nechal vse v originale at si ctenar sam udela usudek. Vysledek je takovy: Pan Hassan obvinil ze lzi :amnesty.org, rainbowsudan.wordpress.com a gaystarnews.com, coz jsou servery, ze kterych jsem sve informace ziskal. S vyjimkou amnesty.org se jedna o servery, ktere poukazuji na diskriminaci homosexualni komunity, kterou pan Hassan velice chrani.  Server amnesty na druhou stranu chrani utiskovane vseobecne. Podle pana Hassana tyto servery lzou a jsou pomatene a jsou tam hlupaci, protoze tyto servery upozornuji na fakt ze v Sudanu plati clanek 148 a ze trest smrti ze zlocin homosexuality v teto zemi existuje. Jak napsal pan Hassan, je to lez. Jedine on je ten kdo ma pravdu, protoze v teto zemi 5 let zil a protoze v Chartumu potkal zhuleneho dokumentaristu ktereho ti dobri lide ubytovali a nakrmili. A protoze tam jsou pyramidy.

3 0
možnosti
MR

iluminat

5. 7. 2012 19:17
Re: Puvodne jsem mel v planu

ono je vubec zajimave jak se levicaci a odpurci hnusneho kapitalismu a hnusne demokracie zastavaji homosexualu, feministek, ale na zapade kde uz se jich zastavat nemusi. Jakmile se jedna o homosexualy a feministky v muslimske zemi, tak se vytaci az jsou z toho cely vytoceny a nevi co kecaji.

3 0
možnosti
C

certik_bertik

5. 7. 2012 11:49
je

zcela zbytečné s těmito fanatiky diskutovat, oni vaše argumenty stejně nikdy neuznají

8 0
možnosti
T

thuan

5. 7. 2012 11:29
Pod zastitou Amiku

Israel uskutecnuje expanzivni,agresivni politiku vuci sousedum.Jeho zverstva hnusi vsechny slusne lidi

5 0
možnosti
C

certik_bertik

5. 7. 2012 11:51
Re: Pod zastitou Amiku

A Severní Súdán pod záštitou Saúdské arábie vede agresivní politiku vůči vlastním občanům, o co je to horší? Nikdo tady z násilí Izraele vůči Palestincům není nadšený, ale nelze říct že je izrael ten jediný viník

3 0
možnosti