Smrt jako dobrý obchod

Už několik dnů, žijí některé sdělovací prostředky případem , kdy při policejním zásahu v Praze, došlo k usmrcení mladé ženy. Řidič, kterého se policie snažila zastavit utekl a totožnost ženy byla neznámá.

Vlastně ani dosud není přesně známo, jak k zastřelení ženy došlo. Jestli od odražené policejní střely, či ji snad zavraždil řidič. Dnes bylo zveřejněno prohlášení policie, že totožnost byla zjištěna. Tím by mohlo být vše odsunuto na druhou kolej. Koneckonců, nejednalo se o nějaký senzační případ. Viceméně běžný zločin. Novináři jednoho bulváru, ovšem nepřestávají i nadále těžit z neštěstí a dále je to hlavní zprávou. Co je ovšem nejhorší, je fakt, že veškeré informace a domněnky, jsou doprovázeny fotogravií ruky zemřelé ženy. Se skřípěním zubů bych to pochopil v okamžiku, kdy její totožnost nebyla známa. Nyní je vše ovšem jinak a přesto, opět na přední stránce obrázek ruky, která sevřená v pěst naznačuje, že smrt nebyla zrovna bezbolestná.

Asi není žádnou novinkou, že někteří novináři, netrpí zrovna velkou dávkou humanity a úcty k lidBskému životu. Nevíme zda ona žena byla mimo zákon, či zda pouze jela v autě, které bylo ukradeno. Mohla to být stopařka, mohla to být pouhá známá. Cokoliv. Asi měla rodiče, sourozence, možná manžela a snad i děti. To ovšem nikoho z Blesku a jím podobným nezajímá.

Autor: Václav Král | čtvrtek 2.2.2012 19:50 | karma článku: 12,10 | přečteno: 1156x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18