Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Rakousku je 5 mega lidí, může se mezi nimi najít i někdo zajímavý:-) Ale uznávám, temná poetika Summoning je typicky severská. Kdyby se přidala typická těžkotonážní heavy/thrashová kila, Land of the Dead by mohla připomínat výborný Mother Earth, Father Thunder nebo Nordland. Vím, že Vám pravděpodobně neřeknu nic nového a jsem si jistý, že už je znáte, nicméně Once Sealed In Blood od Amon Amarth jsou mojí oblíbenou baladou, třeba se budou hodit k nějakému blogu.

0 1
možnosti
VK

Ja momentalne ulitavam na ruznych kapelach. Amon Amarth samozrejme ma jedno z prednich mist ale mam zrovna obdobi, kdy preferuju Nemcinu nebo jiny germansky jazyk. Takze posloucham Mantus, Faun a dalsi podobne kapely.

0 0
možnosti
Foto

Jedno z řešení jsem navrhl ve svém posledním blogu, chápu ale, že není realizovatelné všude. Mimochodem, děkuji za Orphaned Land, hudební vkus máme velmi podobný. Pokud máte rád symfonický black, já osobně nedám dopustit na Summoning. Skvělé jsou skladby Land of the Dead nebo Mirdautas Vras.

0 1
možnosti
VK

Summoning jsou vynikajici. Clovek by nerekl ze v Rakousku neco takoveho muze vzniknout. Land of Dead je uchvatny opus.

0 0
možnosti
LJ

V Ostravě Romové představují asi 10 % obyvatelstva. Bílí tedy mají výraznou většinu, ovšem těžiště Romské populace je v dětech a mládeži, zatímco těžiště bílé populace je v důchodcích. To je asi hlavní moment, který Romům zvyšuje sebevědomí. Odhaduje se, že počet Romů se každých 15 let zdvojnásobí. Většina blogerů a diskutérů navrhuje různá řešení. Často volají po větší aktivitě policie. I kdyby však na každé ulici stálo pět policajtů, růst této populace to neumenší. Je zajímavé, že všichni, počínaje politiky, se tomuto problému vyhýbají. Za komunismu si ho byli vládcové vědomi a doporučovali romským ženám sterilizaci. To bylo jen o trošku lepší řešení, než které vymysleli fašisti.

3 0
možnosti
BT

Ano,konkretne nemocnice ve vitkovicich

1 0
možnosti
BT

Me zarazi,ze krome Novy vsichni mlci........az tam vznikne problem jako v CB ci Duchcove,tak bude pozde

9 0
možnosti
BT

Da se rict,ze ve Vitkovicich jsem taky travil spoustu casu,konkretne Zengrova ulice,a pratelske vztahy s cikany jsem nevidel.Mockrat mi vzali 2 kcs,kdyz jsem sel do kina na Bojarovy medvedy,ci prepadeni,kdyz jsem se vracel z vitkovickeho koupaliste...a to je mi taky skoro 50,

4 0
možnosti
VK

No Zengrova, to byl vzdy Bronx a binec tam delali i krimosi bili. Ja se pohyboval v oblasti Kutuzovova, Mirova a namesti te armady, sakra jak se jmenovala, nejaka barva v tom byla.... joo namesti Rude armady..

4 0
možnosti
MK

V Ostravě jsou  místa, kam bych nešel ani s ochrankou amerického prezidenta. :-)

10 0
možnosti
JD

v celé té reportáži nezaznělo ani jednou(na to si TV dala sakra pozor), že šlo o cigány. Dovodit to šlo pouze z jedné věty svědkyně, že je častovaly výrazy "bílá píp, píp..."

11 0
možnosti
TS

Jako čte se to hezky, ale s přístupem "to musej oni sami" potažmo "necháme to a uvidíme" se stane víte co...

4 0
možnosti
RK

Naprosto souhlasím, oni sami nikdy nezačnou! S tím musí začít naši politici, za vyplácené dávky, zákonem vyžadovat nekompromisně jakoukoliv užitečnou práci

a příspěvek na bydlení pouze tomu, kdo si svoje obydlí nezničil.

0 0
možnosti
Foto

J84a23k59u33b 52R34o86t35h

18. 7. 2013 11:24

Fakt máte v té hlavě mozek?8-o

1 0
možnosti
Foto

J42a70k80u86b 35R64o16t90h

18. 7. 2013 11:25

Platilo panu Boháčkovi.

0 0
možnosti
Foto

Fakt je Ti nad padesát?:)

3 0
možnosti
Foto

Kadlíku, a co já? Mně je 74! Cikáni si mě - a já je - užili, když jsme byli společnými zaměstnanci Technických služeb Sokolov. Zvěčnil jsem se s nimi i tady na blogu v začátcích.

0 0
možnosti