Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjir rezjir

6. 9. 2012 22:24
Můžete mi pane Král

naznačit, jak budete vysvětlovat šestiletému dítěti, obého pohlaví, k čemu co slouží. Já to tu ani nesmím napsat, mě jednou smázli, když jsem to slovo použil.

0 0
možnosti
VK

kral

6. 9. 2012 22:29
Re: Můžete mi pane Král

No ja uz to svym detem vysvetloval a docela jsme si s tim s manzelkou poradili. Ale o to tu prece nejde. Pan Ignac se rozlitil nad jakousi reklamou a jeste vice jej rozcilila reakce rady. Ja jen napsal, ze ta reakce byla v poradku, ze nechapu, proc by takovato reklama nemela bezet. Kdyz vidite jake reklamy bezi, na stupidni hry, serialy, priserne reklamy na priserne zbozi, tak proc by nemela bezet reklama na podpurne prostredky. Zeptam se ted ja... byl v te reklame znazornen explicitne pohlavni akt? Byly tam vulgarni slova? Asi ne, takze v cem je problem?

1 0
možnosti
K

kytt4

6. 9. 2012 21:47
já u reklam

na vložky a pánské podpůrné prostředky x let každý den obědvala i večeřela. Odporné. Jsem ráda, že se proti tomu konečně někdo dokázal ozvat. Ovšem reakce RRTV mě nepřekvapuje, protože tu ani omylem není pro to, aby sloužila všem. Ergo menstruační krev poteče v čase oběda ještě hodně dlouho. RRTV tu není od toho, aby se zajímala o to, jak kteří rodiče přistupují k sexuální výchově, tím méně aby na to sdělovala světu svůj názor nebo někoho za odlišný kritizovala. Navíc coby komunistický orgán je Rada silně protikatolická, což jsme viděli třeba na přenosu z pohřbu polského prezidenta. Raději dvacet záběrů na zevlující dav a kýbl keců okolo, než jediný pohled do katedrály, o přenosu mše ani nemluvě. Tudíž mně RRTV neslouží - je-li mše závadná a vložky nikoli. Pan Král ovšem jako správný fanatik upírá rodičům právo hovořit s nimi o čemkoli tak, jak sami uznají za vhodné. On by to totiž dovedl lépe. Ač děti nemá. A není registrovaný. :D

2 0
možnosti

Tramp_007

6. 9. 2012 22:19
Re: já u reklam

Rodice, kteri se domnivaji, ze jejich ditko se s takovymi vecmi setka az v TV reklame, jsou znacne naivni.

1 0
možnosti
PV

agent654321@seznam.cz

6. 9. 2012 21:14
No mně ta odpověď sprostá přišla.

Samozřejmě ne proto, že by tam byla sprostá slova, neboť nebyla, ale tím, že z lidí dělá hlupáky. Nejednalo se prý o reklamu,ale sponzorské vzkazy. To říká rada, která dá televizi pokutu za to, když se v televizi řekne p ....el 5 minut před desátou večer a najednou by jí nevadilo, kdyby sponzor vlastnící bordel vzkazoval chlapům ať si přijdou užít 5 minut před večerníčkem. Samozřejmě musel by to být sponzorský vzkaz.

1 0
možnosti
M

MychalB.

6. 9. 2012 21:05
Zřejmě se pana Pospíšila dotklo,

že děti zjistily, co jsou ve skutečnosti ty lentilky v tatínkově nočním stolku ;-)

2 0
možnosti