Proti všem... Helena Vodráčková story

Pamatujete si na tuto zpěvačku? To je ta, o které se povídalo, že je milenkou Štrougala a jeho paní jí dala do zubů tak silně, že socialistické zubařství muselo kvůli ní vymyslet porcelánové zuby. V televizním klubu mladých to pěvice pak dementovala, takže to možná nebyla pravda.

Nicméně od té doby uplynulo mnoho let a paní Vondráčková, podporována manželem a manažerem a troubou v jedné osobě, soudí se s kdekým , kvůli čemukoliv. Například proto, že jí rádia málo hrají a to se nesmí, neb je národním pokladem. To jo, jen nakopat, tedy vykopat.

Dnes přinesl server, v jehož žoldu, za mrzký peníz bloguju, tedy Idnes, informaci, že paní Vondráčková postupuje jakousi pohledávku americké straně a že Česká republika půjde zase k soudu.

http://zpravy.idnes.cz/vondrackova-preda-americke-firme-pohledavku-na-14-5-milionu-vuci-cesku-1iz-/domaci.aspx?c=A110620_164908_domaci_hro

Pokud jsem to pochopil, stěžuje si ona obstarožní dáma na to, že jí stát, tedy Česká republika a policieee a justice neochránily před útoky bulváru. A tuto stížnost nyní předává američanům. Zdá se že se u paní Vondráčkové, případně u jejího manžela atd. projevuje symptom stařecké demence. Tak oni si stěžují v USA. V zemi, která je rájem bulváru, zemi, kde není možné stoprocentně věřit ani tzv. serioznímu tisku, natož pak bulváru. Denně tato periodika vídím při nákupu. Opravdu záživné informace. Bill Clinton za 3 měsíce zemře. Tohle píšou už dva roky. George Bush je narkoman, závislý na heroinu a rozvádí se s manželkou. Toto zase psali když byl Žoržino ještě presidentem. Obama má falešný rodný list. Ten spí s tou , ta spí s tím. Donekonečna. Amerika je rájem těchto plátků a v tomto ráji si paní Vondráčková chce stěžovat.

Paní Vondráčková si neuvědomuje, že její čas je pryč. Což o to, je to milá holka ale jednoduše už nikoho nezajímá. A kdyby nebylo těchto soudních tahanic, málokdo by si vůbec vzpoměl. Nazpívala řadu hezkých písniček. Natočila nádhernou pohádku. Historie je ovšem neúprosná a paní Vonráčková běh času neunesla. Snaží se udržet si popularitu za každou cenu. Je to smutný konec dávné hvězdy.

Autor: Václav Král | úterý 21.6.2011 6:17 | karma článku: 35,02 | přečteno: 2684x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18