Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

28. 2. 2012 12:18
hm..

"Pro koho vlastně píšu?"  to je dobrá otázka a týká se všech bloggerů. Je to jako v hospodě, když mi chlap u piva něco vykládá a myslí si, že mi tím je nějak užitečný?

0 0
možnosti
VK

Kestrel

28. 2. 2012 9:16
Zpetna vazba nebo narcisismus ?

Vase veta "Žádný diskusní příspěvek nemůže změnit nic na tom, co jsem napsal." me vede k zaveru, ze vynecham Vase blogy v budoucnu.

Blog a hospodska diskuze jsou pro me dve strany jedne mince. Model je : "... mam nazor a ten musim obhajit ... A primarni cil je odpovedet si na otazku jestli se nahodou nepletu.

Samozrejme je dobre vzit si na pomoc matyku a pravidlo ze dve minus = plus, cili pokud mi nadava nekdo, koho si nevazim je to OK :).

1 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 2. 2012 9:00
Platí, že stálost v názorech

je výrazem omezenosti. Diskuze slouží k poučení a úpravě názoru, pokud mne diskutující přesvědčí. To, že je někdo hrubý, nevadí. I to k životu patří. Do Jitony kdysi nastoupila inženýrka. Jednou ji zavolali na dílnu, aby pomohla vyřešit technologický problém. Nevěděla jak a tak ji jeden dělník poslal do prde.e. To ji ve škole neučili a tak na to nebyla připravená a utíkala na personální s výpovědí. Proč o tom píšu. Diskuze je něco podobného. Zoceluje.

2 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 2. 2012 8:54
Na té kapele je sympatické,

že když je z Ruska tak je ruská. Dvořákovi taky zajistilo slávu, že celý život zůstal Čechem a stejně tak i jeho hudba.

2 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

28. 2. 2012 8:50
Fantastický song

R^

0 0
možnosti
MB

buxus

28. 2. 2012 8:45
Musíte se rozhodnout, co vlastně chcete

Pokud chcete své názory veřejně hlásat, měl byste být připraven je veřejně obhajovat. Když říkám veřejně, tak tím nemyslím soukromou mailovou korespondenci, kde můžete odpovídat jen na co se vám chce a kde nepříjemné - byť korektní - námitky můžete ignorovat či mazat. V každém případě se ostatní nedozvědí, co vám který kritik vytýká. Jak tady píše -pedr- dole chcete hlávat veřejné názory, ale o veřený dialog nestojíte. Pokuud vám někdo dá karmu, budete ji mít a veřejně. Pokud někdo vysloví nesouhlasný názor, nikdo se to nedozví. to je jistě pohodlné.

Aby bylo jasno, je to vaše právo v rámci stanovených pravidel a nikdo vám ho nebere. Jen mi připadá, že nevíte co vlastně chcete.

2 0
možnosti
Y

Yarda.

28. 2. 2012 8:29
OT - povolování diskuse, nepatří to sem.

Tady jeden mlamoj plivnul jedovatou slinu

http://ivostrejcek.blog.idnes.cz/c/248395/Lekarska-slechta-ministra-Hegera.html

a nepovolil diskusi.

0 0
možnosti
JD

pedr64

28. 2. 2012 8:21
dobrý den

Když ste tedy diskuzi otevřel, dovolím si reagovat. Píšete že stojíte o názory čtenářů, ale tyto názory nic nezmění na tom, co jste napsal. To ale přece popírá základní smysl diskuze a dialogu.

3 0
možnosti
VK

kral

28. 2. 2012 15:55
Re: dobrý den

Dekuju  za nazor pane Pedr. Dovolim si odpovedet otazkou. Rika Vam neco slovo logika? Urcite ano. Pak musite logicky uznat, ze to, co je jednou napsano, se zmenit neda ani kdyby se vsichni diskuteri spojili. Odpovidam vam, protoze jste se otazal slusne a proto si dovolim vas na vas omyl upozornit. Ja nervrdim ze to co jsem napsal zustane navzdy pravdou. Samozrejme ze se mohu mylit a taky se casto mylim. Pokud jsem ale neco napsal, nic se na tom neda zmenit. Blog neni od toho aby blogeri donekonecna dementovali sve nazory. Blog jsou nazory. Kdyz jej zmenim mohu jej casem opravit. Diskuse pod clanky ale nic nezmeni na tom, o cem diskutujici diskutuji. Kdyz reaguji lide jako vy, vitam to. Jsem tomu rad. Jestlize se ale objevi nazor ze jsem ocas, a neni to podlozeno fakty, pak pro mne takoveto nazory nic neznamenaji. Vite, po 30. letech v zahranici se uz obcas vyjadruju trochu tezkopadne. Proto nekdo treba nerozumi co jsem myslel. Jsem ale rad, ze naprosta vetsina mych ctenaru chape.

0 0
možnosti