Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

novodvorska15

19. 7. 2011 0:28
Občané, pak v případě Václava Krále dělá vláda zbytečnost.

4 0
možnosti
KJ

zpetak

15. 7. 2011 18:09
Vlastne vzpominam si , ze jste zil ci

jeste zijete v USA. Nedivim se tedy Vasemu clanku.Jednou u vas muselo vzniknout to : "Dost". Jsme z jineho sveta, vlastne si ja jeste zvykam. Ti cesti otroci tomu jeste tleskaji. Dnes vecer mame " barbykju". Nadhodim to a sezenu nejake noviny , zda -li o tom pisi. Kdyz tak na strankach humoru. Uz vidim vykulene oci kanadskych sousedu.;-D

0 0
možnosti
KJ

zpetak

15. 7. 2011 18:04
A to jeste, pane Krali

zda-li to chapu dobre, to bude otrocka prace bez naroku na mzdu.A pri tom si ti lide plati pojisteni.Jo, to kdyby vylezl nekdo s politiku zde, mel by opletacky se soudem ihned.Neb by ho lide zazalovali. Pracovat bez naroku na odmenu.

0 0
možnosti
KJ

zpetak

15. 7. 2011 17:57
Hezky den.

Valim oci pane Krali.Valim, valim a valim. Pamatujete si na nase spory drivejsi kdyz jste psal pravicove clanky na Lidovkach?  Vzdyt tehda jste s tim souhlasil , s tim plosnym trestanim lidi, nerozlisovanim mezi poctive a nepoctive. Je to take Vase dite.Jsem opravdu rad, ze jste prozrel.Dnes by jste dokonce sel s klackem na ne. Ha,ha, nenajdete spolubojovniky neb jste zbabeli. Dnes je jina situace. Pres rok se zivim v Kanade, deti jsem rozehnal po Evrope. Jsme moc radi, ze nemusime platit dane v Cesku. I kdyz se nam styska. To co pisete plati prece take i pro kvalifikovaneho delnika.

0 0
možnosti
VK

kral

16. 7. 2011 8:00
Re: Hezky den.

Omlouvam se ale nepamatuji si na zadne spory z kymkoliv kdo by mel nick Zpetak. Rozhodne jsem ale nezmenil nic na svych nazorech ktere jsem kdysi presentoval v bulvaru. Tedy v lidovkach. To co nabizi pan Drabek nema s pravici nic spolecneho. Je to celozrny neobolsevismus. Muzu ujistit Vas i vsechny kdo moje clanky cetli, ctou a snad budou cist, nehodlam zmenit vubec nic na svych zivotnich politickych postojich. To znamena absolutni odmitnuti komunismu, neobolsevicke demagogie a levice, v te podobe jaka je nabizena v Cesku.

0 0
možnosti
JH

Pepe I

15. 7. 2011 13:06
Dnes poprvé, pane autore,

mám tu čest přečíst si Vaše názory na naši demokracii. No nevím, připadá mi trošku, že se chlubíte cizím peřím, pokud tedy jste za ten oceán odjel v době nedávné, to zaprvé. Pan kníže je jistě úctyhodný člověk, ale nezdá se mi, že by nějak vyčníval, jen prostě se vyjadřuje polopatičtěji a většinou i tak, jak mu zobák narostl a tím se možná liší a boduje, to zadruhé. A zatřetí jen dokončím, že na návrhu pan Drábka nevidím nic špatného a odsouzeníhodného, protože lehká fyzická práce nikomu ještě neuškodila a dobré myšlenky bych tomuto velmi vzdělanému a předsednictvím v Hospodářské komoře určitými zkušenostmi ještě dovybavenému člověku jistě neupíral. Nedělejte ramena za oceánem a pojďte se ukázat sem; jazykovou výbavu na to máte, tak pojďte konat, ať nejsme za pitomce...

0 0
možnosti
VK

kral

16. 7. 2011 8:07
Re: Dnes poprvé, pane autore,

Dekuji za reakci. Jsem rad ze jste se seznamila s mymi nazory. Jsou stale stejne. Uz 31 let kdyz meritkem bude moje biologicka dospelost. Z vasi reakce jsem nepoochopich, jakym cizim perim se chlubim. Ja si myslim ze neni co k chlubeni. Cehokoliv jsem dosahl, at uz za oceanem nebo predtim na severu Evropy, vse jsem musel dosahnout vlastnim pricinenim. A proto se tim nechlubim protoze neni proc. Jsou lide kteri maji daleko vice. Tolik jestli jste mela na mysli materialno. Ja si ale cenim neceho jineho co mam. A to je naprosta svoboda v tom co delam a co mohu delat. Ze se nemusim bat, ze se objevi jakysi mutant a prevrati zivot muj a mych blizkych naruby. Takovychto mutantu mate v Cesku bohuzel dost. Vice nez dost. A k Vasi posledni vete.....nedelam ramena ale nejen ja ale mnoho dalsich by jiste rado pomohlo. Ale muzu se vas zeptat..Co pro sebe delate vy??? Vy kteri tam zijete? Tedy krome toho ze ve volbach volite strany s clenstvem nad kterym zustava rozum stat.

0 0
možnosti
FV

Garfieldek

15. 7. 2011 10:54
Čemu jinému...

... by se už mělo říkat nucené práce? "Že jsi X let pracoval a přispíval do systému? Tvůj problém, dva měsíce si nemůžeš sehnat džob, takže jsi příživník a marš na ulici se smetákem, jinak už neuvidíš ani korunu!!" Jo, poznámky typu "kdo chce pracovat, práci si najde," si prosím nechte od cesty, takhle už to pár let ne ní, ani v Praze ne, o zbytku republiky nemluvě.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

15. 7. 2011 11:19
Re: Čemu jinému...

A z čeho myslíte, že se bude vyplácet mzda těm metařům? Přece z těch jejich příspěvků, no ne? ;-)

-

Drábkův nápad je náhodou docela vtipný: za jedny peníze získá dvojí přínos. Nakrmí nezaměstnané a ještě bude mít čisté ulice. Veřejná prostranství úklid potřebují, ale nejsou na něj peníze... nezaměstnané nikdo nepotřebuje, ale peníze na ně jsou... tak proč to nespojit? ;-D

0 0
možnosti

Martin Šubrt

15. 7. 2011 9:19
...

Mně teda připadá samozřejmé, že i vš vzdělaný člověk může jít třeba zametat ulice. Když byla loni v lednu v Praze kalamita, s kolegy inženýry jsme se přihlásili, že bychom rádi pomohli s odklízením sněhu, že projektování den, dva snad počká. Nejdříve se nám smáli, ale druhý den už je krize donutila "blázny" využít. Nevidím důvod, proč bych v okamžiku, kdy neseženu práci, nemohl s takovými věcmi v ulicích pomoci. Je to taky práce a užitečná. Když člověk sedí roky za stolem, je prospěšné chodit mezi lidi. Já jsem třeba dva roky informoval cestující v oranžové vestě o výlukách, běhal po vozech tramvají, rozdával letáky, vyměňoval jízdní řády. VŠ nejsou nadřazená rasa a prostě když práce nebude, stát mě bude platit za výpomoc ve věcech, které zrovna potřebuje. No problem.

2 0
možnosti
FV

Garfieldek

15. 7. 2011 10:52
Re: ...

Asi sis nemusel v té oranžové vestě odskakovat na pracovní pohovory? :-P

0 0
možnosti
L

lomihnát.

15. 7. 2011 9:05
Blábolíte bez znalosti věci.

Jste jeden z těch, u kterých vláda s činností, kterou anoncujete v titulku, přichází s křížkem po funuse.

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

15. 7. 2011 9:01
To ze lide budou muset makat

aby dostali podporu v nezamestnanosti a nejen ji, je snad naprosto v poradku nebo jaky s tim mate problem?

1 0
možnosti
VK

kral

15. 7. 2011 7:35
vy jste nekde

v mem clanku cetl slovo FAKT? Ja napsal dozajista. To znamena pravdepodobne. Nebo taky zrejme. Nevim presne jake tam mate v tom bordelu, ktery tak dobrovolne trpite predpisy, nicmene i kdyby se tyto nucene prace neobjevily v zapoctovem listu, nic to nemeni na skutecnosti, tedy FAKTU, ze tento pozadavek je ponizujici a nemravny.

0 0
možnosti
EL

esex

15. 7. 2011 7:45
Re: vy jste nekde

ale jogurty mame FAKT lepsi, to musis uznat ;-) atkinson R^:-)

0 0
možnosti