Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

20. 2. 2011 11:39
Ještě doplnění:

Tento "výtvor" (od J.Wolfa) uveřejnil na blogu zarytý věřící, neustále se ohánějící svou vírou. Už se nedivím, že máme tolik nevěřících! Neví, jestli je článek pravdivý, ale uveřejnit ho musí. Je to k zblití, velebnosti.;-O

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

20. 2. 2011 11:24
A co takhle realizace myšlenek?

Fascinuje mě, jak příznivci pana Havla se ohánějí tím, jakou prý má mezinárodní autoritu. Tu si údajně získal za svá vystoupení a za své myšlenky. Já se ptám, proč tedy ty myšlenky někde nerealizovali. Dejme tomu, že jejich realizaci v České republice zabránil zlý padouch jménem Václav Klaus, který nepochopil, že cesta ke štěstí národa vede přes občanská sdružení, která musí získat pravomoci na úkor politických stran. Tento zlý padouch Klaus podle trvá na tom, že strany budou o moc usilovat ve volbách. Proto ten ráj na zemi v podobě toho, co by nám připravila občanská sdružení u nás není. Ale proč tedy není jinde, kam zločinné prsty padoucha Klause nedosahují? Proč v příštím roce budou volby prezidenta USA bojem mezi demokraty a republikány a nikoli bojem mezi občanským sdružením včelařů a občanským sdružením svobodných matek? Proč když u nás vinou zločince Klause je politika politická, není jinde ona báječná nepolitická politika, kterou nám pan Havel tak srdceryvně vylíčil?

0 0
možnosti
N

nixpost

20. 2. 2011 11:57
Re: A co takhle realizace myšlenek?

no pamatuji si, že někde sklidil velký úspěch, když kázal o hlouposti a malosti českého národa. Myslím, že to bylo v USA. Kdo by mu netleskal, když tím blbým jsou občané jiné země ?

Mimochodem, odstranění V. Klause věnoval a doposud věnuje většinu svého úsilí a času. Všemi dostupnými prostředky, bez ohledu na etiku, o slušném chování se ani nezmiňuji. Říká se tomu obsese.

0 0
možnosti
ATM

A ty, MORHHO

20. 2. 2011 11:11
Poslouchali jste "Hovory z Lán" ?

Tak tam je Havel v celé  své kráse:  neurotický prolhaný pokrytec, breptající bez ladu a skladu své "moudra".   To taky smažete, ha ha ha ?!:-)[>-]

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

20. 2. 2011 11:36
Re: Poslouchali jste "Hovory z Lán" ?

Takhle ostře bych to nenapsal, ale v zásadě souhlas.

0 0
možnosti
P

por.Dub

20. 2. 2011 11:01
Ježišmájrá to može byť

každému tak srdečne jedno, či pan Havel chlastal, alebo nechlastal.!! Skôr zaujímavejšie je to ako rýchlo sa dostal k zabaveným majetkom svojho otca.  A aké problémy a neuveriteľné ťahanice mali stovky, možno tisícky sedliakov a mnohí nedostali nič. Nikdy som nezaregistroval - okrem jalových rečí, že by z pozície prezidenta tak tvrdo a nekompromisne zjednával nápravu v tejto veci, ako napr. pri zbúraní steny v Dečíne.;-D

0 0
možnosti
N

nixpost

20. 2. 2011 11:16
Re: Ježišmájrá to može byť

přesně tak. Část těch majetků odléhala Benešovým dekretům a jejich vydání VH bylo prolomením dekretů. Je to ale udržováno v pozadí, nikde se o tom nemluví. Nehodí se to do obrazu světové osobnosti nadpozemschých schopností.

0 0
možnosti
K

kaktusak

20. 2. 2011 10:15
Takže kdy budou konečně potrestáni ti váleční zločinci?

Památka tisíců zavražděných Jihoslovanů žádá spravedlnost.

0 0
možnosti
K

karhukoira

20. 2. 2011 10:08
Vaclav Kral je původně blogger z Lidovek,

čímž je řečeno vše a není se k němu dále třeba vyjadřovat...

0 0
možnosti
N

nixpost

20. 2. 2011 10:18
Re: Vaclav Kral je původně blogger z Lidovek,

díky, pak je opravdu zbytečné tomu člověku cokoliv napsat. Pro pravdoláskaře jsou názory od nepravdoláskařů hodny jen spravedlivého opovržení.

0 0
možnosti
N

nixpost

20. 2. 2011 9:48
každý kult jednou padne

doporučuji počkat. Vypadáte mladě. Možná se dočkáte doby, kdy prvadoláskaři ztratí vládu nad kulturněmediální frontou. Pak uvidíte, že otázka jesli je VH opilec nebo ne je naprosto marginální. Jsou tu důležitější témata : politikaření , pletichaření,  neuvěřitelné moraralistické farizejství, permanentní okopávání kotníků názorovým oponentům, humanitární bombardování, všichni podnikatelé jsou zloději a další a další.

Ale také prolomení Benešových dekretů, obchodování s Chemapolem, milosti pro kámoše bez ohledu na vinu, likvidace lukrativního zbrojního průmyslu Slovenska, podraz na Dubčeka, neustálá snaha o diskreditaci a svržení jakékoliv  "pravicové" vlády, ostouzení bez důkazů,  a další a další.

Každý kult osobnosti jednou padne. Počkejte.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 2. 2011 10:33
Re: každý kult jednou padne

R^R^R^

0 0
možnosti
PM

pm61

20. 2. 2011 9:04
Autore, ještě jste zapoměl na toto video.

http://www.youtube.com/watch?v=W0Mydquf9S8

Jinak by mě zajímalo, zda názor, V.H. je filozof je vaše přesvědčení, nebo zda jste tento názor spíše nekriticky od někoho převzal. V případě, že je to váš názor, mohl byste ho podepřít nějakým přesvědčivým argumentem? Děkuji.

0 0
možnosti
AK

flx

20. 2. 2011 9:14
Re: Autore, ještě jste zapoměl na toto video.

R^

0 0
možnosti
LM

L. Matějka

20. 2. 2011 8:48
Dobře jste to napsal

Spousty "zaručených" historek a lží se držíme jako h...o košile, co na tom, že logika pokulhává.. Vzpomínám si, od kolika lidí jsem slyšel, že nějaký jejich známý byl bachařem a hlídal Havla, a který tvrdil, jaký měl Havel luxusní kriminál, z čehož bych vyvodil, že takových 65% práceschopného obyvatelstva pracovalo ve věznicích, kde zrovna seděl Václav Havel...

Co se opilství týče - o V. Havlovi bylo známo, že alkoholu moc nedal. I takový flamendr, jako je Pavel Landovský potvrdil, že ho opilého nikdy neviděl.

Připomíná mi to porevoluční napadání spisovatele J. Foglara - proč se jinak inteligentní lidé občas snižují k primitivismu?

0 0
možnosti
JM

Malicekk

20. 2. 2011 8:53
Re: Dobře jste to napsal

R^

0 0
možnosti