Noční můra islámistů... smíření Křesťanů s Židy

Osobně nevěřím, že dojde k takovému smíření na poli náboženském v dohledné době. Pokud vůbec kdy. Obě strany naštěstí už pochopily, že když to nejde po línii víry, nic nebrání k toleranci lidské.

To je ovšem hluboká rána těm, kteří v rozbrojích mezi těmito dvěma skupinami lidstva vidí svou šanci na ovládnutí světa. Zatímco neonacisté a fanatici na obou stranách jsou jen směšnými figurkami, snažícími se dostat do širšího povědomí, existuje síla a to velice mohutná síla, které by pokračující nenávist hodně pomohla. Alespoň v to doufají. Jedná se o Islámisty, kteří pomoci strachu a teroru se snaží podrobit si stále další a další národy a země. Pomalu, o to však urputněji pronikají do Evropy a do center evropského života. Pomocí svých zfanatizovaných davů dávají jasně najevo, že jsou zde a že nehodlaji jen tak nečinně sedět, že jejích cíle nekončí azylem a prací, že chtějí mnohem více.

K dosažení svých plánů ovšem potřebují udržet co nejdále od sebe Židy, tedy Israel a Křesťany, tedy Evropské země. K jejích vlastní smůle ovšem dochází k pozvolnému tání ledů a Křesťané se mohou přesvědčovat, že Židé, jako lidé, nejsou jejích nepřátelé a co nás rozděluje ve víře, o to silnější může být naše spojenectví jakožto člověčenstva.

 V USA vznikají a mají velký ohlas organizace zabývající se spolupráci mezi Křesťany a Židy. V Evropě takováto uskupení pomalu nacházejí své místo rovněž. A Židé a Israel? Z přiloženého videa můžete jasně vidět, že pomocnou ruku a azyl v Israeli nalezne každý kdo to potřebuje a nezáleží na víře či barvě kůže.

Poté co Křesťané v Islámských zemích narážejí na stále větší problémy a potýkají se s útoky na životy, nacházejí ochranu v Israeli, který je přijímá bez toho, aby kladl jakékoliv podmínky.

Připomeňme si slova proroka Mohammeda, která vyslovil před svou smrtí. Řekl že neexistuje možnost, aby vedle sebe na Blízkém Východě žili Křesťané a Muslimové. Zatímco pro opravdové věřící Muslimy spolužití není problém, jejích duchovní a jejích vládcové to vidí jinak a ve jménu Islámu rozdmýchávají nenávist.

Není proto divu, že akce Israele, který podporuje všechny lidi dobré vůle, jsou sledovány s velikou nelibostí.

To že píšu o Israeli neznamená, že bych chtěl aby si všichni teď povinně nasadili kippot a začli vyznávat něco jiného nežli vyznávají. Jen se snažím upozornit, že máme společného nepřítele. Tím nepřítelem nejsou lidé, kterým víra v Boha, ať jej nazývají jakkoliv, dává naplnění. Tím nepřítelem je fanatismus příznivců Islámu, kteří už ani moc nezakrývají oč jím vlastně jde. To co se zdá dnes mnohým z vás jako nesmysl, se může stát brzo realitou, protože politika EU a stejně tak politika USA, svou rádoby otevřeností a humanitou, hrozí celosvětovou katastrofou. Islámští fanatici nectí život. To pravé pro ně začíná teprvě tváří v tvář Allahovi. Nectí civilizovaná pravidla, protože podle nich jsou poselstvím Satana. Smrt pro ně není hrozbou a proto je třeba mít se na pozoru a chránit lidstvo před zánikem.

 

Autor: Václav Král | čtvrtek 19.4.2012 14:30 | karma článku: 25,08 | přečteno: 1431x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18