Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LBLB

luciegart

10. 4. 2012 18:59
Iran vyviji jadernou zbran...p.Kral

to je velmi zvlastni..vase foto s napisem Iran vyviji jadernou zbran....a to ze izraelci uz ji davno maji.to je jako v poradku?to snad nemyslite vazne?ja jsem vlastne zapomela..zide jsou vyvoleny narod...takze  maji vyjimku...a jeste budou neustale narikat,jak je vsichni vzdy utlacovali...a co maji rikat treba rusove..kolik jich vyvrazdil stalin..a neknouraji...zide neustale breci ,jak trpeli v koncentracnich taborech ...a lide jineho vyznani a rasy snad ne?a kdyz jim ty koncentraky tak hrozne vadi,tak proc je sami vybudovali ve 21.stoleti pro palestince a okupuji je??

1 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

9. 4. 2012 22:48
řekněte mi co je nepravda na tom, že

Israel ukradl území, které mu už 2000 let nepatřilo a tudíž na ně nemá právo.

......

izrael si vzal to území silou. Ok, spravedlnost nevyhrává. vyhrává vždy a jen poze síla. s tím jsem se smířila.

Ovšem nelze mít za zlé arabům, že se silou brání.

Nicméně velmi mě těší, že to chápe stále víc lidí. např. moji rodiče byli ještě tak pře 7 lety jednoznačně na straně izraele. te´d jsou jednoznačně proti.

3 0
možnosti
JK

korado

9. 4. 2012 22:56
Re: řekněte mi co je nepravda na tom, že

Komu to území patřilo ? Můžete sdělit, kdy v kterém roce si vzal Izrael území silou ? OSN přidělila toto území jako území, které nikomu nepatří a které historicky patřilo Židům a kteří toto území od 19 století. opětovně osídlovali a zúrodńovali. Stejnou možnost založit si na tomto území  stát dostali i Arabové a ti to odmítli.

1 0
možnosti
BVLNČ

bota v lejnu,však noha čistá

9. 4. 2012 22:25
.

Dole to asi nikdo nečetl, proto se ptám znovu. Pod kterým nickem je tu Očadlík? Myslel jsem si, že ten podivín už dávno zmizel se svým (konečně získaným) muslimáckým přítelem. A on je tu pořád? Pořád se neodvážil vycestovat do země, kterou tak haní? Natož, aby se jel podíval na ty "chudáky" palestince, co tak chcípaj bez pomoci těch, co snáší jejich útoky:-/ Palestincům bych nedal ani korunu! Vždyť je nedokáží příjmout ani jejich krajani. Ať si v těch táborech, kterén si samí vytvořili,  třeba chcípnou!

2 0
možnosti
C

certik_bertik

9. 4. 2012 22:19

bych teď chtěl tedy znát spravedlivé řešení přijatelné pro obě strany

0 0
možnosti
JK

korado

9. 4. 2012 22:23
Re: já

Aby Arabové uznali stát Izrael a přestali vyhrožovat jeho likvidací, aby rovněž Palestinci uznali stát Izrael a přestali soustavně ostřelovat jeho území raketami.

2 0
možnosti
M

Martin_Kavka

9. 4. 2012 21:35
A jinak co se tady řeší?

Podle Bible, jiný základ židé nemají......židé vyvraždily jeden národ, aby získali jeho území :-))))

0 0
možnosti
VK

kral

9. 4. 2012 21:46
Re: A jinak co se tady řeší?

opet poprosim o presnou citaci, jako s tim rabinem.

1 0
možnosti
M

Martin_Kavka

9. 4. 2012 21:30
Jedno z mailu od Sempera

Milý Martine, nenechte se zmást jejich přátelstvím. Sám jsem na to doplatil. Dnes nejde o nás, ale židy......asi nevíte, jak ten černý rabín v USA mluví o židovské zemi zaslíbené, Tenhle svět potřebuje černocha, který je teplý, zároveń je lesbička a homosexuál. :-)) Sempere ;-) XVX

0 0
možnosti
VK

kral

9. 4. 2012 21:32
Re: Jedno z mailu od Sempera

8-o?

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

9. 4. 2012 21:14
Češi byli v útvaru Bohmen und Mahren starousedlíci

kdežto Izraelci jsou většinou přistěhovalci.

3 0
možnosti
VK

kral

9. 4. 2012 20:19
Outro

Je velice nemile, ze vetsina lidi a zde diskutujicich zvlaste vyuziva sluzeb Wikipedie. Nemyslim ceskou, ta nestoji za zminku ale obecne wikipedie je zajimava encyklopedie, ktera ovsem prinasi pouze zakladni data a udaje. Protoze je tvorena volne, jak koho napadne, jsou tyto informace velice neuplne a tim i matouci. Proto, jestlize se kdokoliv chce informovat a zjistit vice o historii. mel by dusledne hledat v odkazech ale hlavne na strankah ruznych muzei.Ja tuhle diskusi opoustim, protoze si myslim ze uz neni co rict. Nema smysl se hadat a prekrikovat a vkladat pripadne dalsi a dalsi odkazy a videa z youtube. Samozrejme se k tematu budu v budoucnu vracet. Je to prece jen historie me zeme a meho naroda. Prestoze jsme si s panem Kavkou neporozumeli ve vsem, v jednom jsme urcite zajedno. Tech mrtvych na obou stranach je uz tak akorat dost a lidi by konecne meli dostat rozum. Zatim to tak nevypada ale verim, pevne verim ze jednou prijde doba kdy nastane mir a klid.

0 0
možnosti
JD

Doucha

9. 4. 2012 20:30
Re: Outro

Ano, s tím se musí souhlasit. Zbytečné ztráty na obou stranách.

0 0
možnosti
G

Gwendolyn!

9. 4. 2012 19:19
Mily pane, zrovna precizni ne

Chapu jeho pripominky k lidem, kteri radi zkresluji situaci a kopou za muslimy, ale Protektorat Cechy a Morava ze je stejne jako Palestina?8-o

1 0
možnosti
VK

kral

9. 4. 2012 19:25
Re: Mily pane, zrovna precizni ne

On to byl obrazny primer.. Mel zrejme na mysli fakt, ze stejne jako pravne neexistoval protektorat, ze to byl jen vymysl, neexistovala ani Palestina a palestinsky narod.

1 0
možnosti
II

Igor Indruch

9. 4. 2012 19:11
O který článek jde?

Čéče, když už se rozhodnete reagovat na článek článek, alespoň uveďte jeho název. Aktivní odkaz by také nebyl špatný.  A pokud je jediným obsahem Vašeho článkuá sdělení, že článek, o kterém píšete, je "precizní", mohl byste alespoň napsat, proč. Dále, Izrael se píše česky se "z". A "právo" na to území Židé opravdu žádné neměli. Svět byl v šoku z holocaustu, nejedna západní mocnost měla špatné svědomí kvůli různým neuděleným vízům apod., tak se to po druhé světové válce tak rychle upeklo. Někdo může to rozhodnutí schvalovat, někdo může být proti. Nicméně je naprosto zjevné, že to bylo rozhodnutí značně kontroverzní a ve své podstatě bezprecedentní.

3 0
možnosti
VK

kral

9. 4. 2012 19:13
Re: O který článek jde?

Kazdy kdo ma zajem si ten clanek muze najit. Israel se pise Israel a je mi jedno jak se pise cesky protoze nejsem Cech. Rozhodnuti o vzniku Israele vzniklo jeste pred druhou svetovou valkou takze to s ni nemelo nic spolecneho.

2 0
možnosti