Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Vy komunisti, budete na Klause nadávat do haleluja!

0 1
možnosti
VK

Bohuzel Klaus je tim kdo komunistum pomaha dostat se k moci tim co provadiq

0 0
možnosti
Foto

Levice i pravice se u nás...rozkládají dobrovolně samy...stačí jim k tomu vždy jen viditelnost koryta :)

1 0
možnosti
Foto

J76a61n 48N58e54t83o56p63i64l

27. 8. 2013 15:24

Pane autore, nesouhlasím s Vámi v jediném a to v tom, že Klausovi lze přiznat pozitiva. Já vidím pouze jedno (tedy jednotné číslo) a to je rozdělení státu. A to ještě ke všemu neudělal pro dobro země, ale jenom proto, aby mu nikdo nekecal do jeho vládnutí. Jinak jste uhodil hřebíček na hlavičku. KarmaR^

3 0
možnosti
PK

P12e41t92r 52K32o81l96á84ř

27. 8. 2013 14:41

Zdá se, že Václav Klaus ztrácí poslední zbytky soudnosti a začíná se věnovat akrobacii -

jeden přemet za druhým.

1 0
možnosti
KC

Pan Klaus může do české politiky vnést už jen jediné - pláč a skřípění zubů. Prostě český očistec se nám nějak protahuje.

1 0
možnosti
OK

Jo, jo, je to tak. Bohužel !

2 0
možnosti
Foto

Je vidět, že jste zřejmě byl příznivec Klause a ODS a to asi ještě v nedávné době.

Ale až na ten konec v podstatě souhlas.

0 0
možnosti
VK

Priznivec ODS jsem nebyl nikdy, snad krome zacatku, kdy jsem mel jiste procento duvery v tuto stranu. U Klause to mam tak, ze jsem se snazil o realisticke oddeleni jeho nafoukanosti a nadutosti od sluzby statu. Videl jsem samozrejme, ze se jedna o politika ktery ma rozhled a vizi. Ovsem toto pozitivum casem zaclo silne ustupovat prave jeho nadutosti, ve ktere se pan Klaus dokonale rochnil.

0 0
možnosti
MP

Chybí tu pravicová osobnost. Proto jistě budeme ve volbách překvapeni. Levice bude zklamaná, protože bude zázrak, podaří-li se jí utvořit s někým koalici. Pokud byla ve vládě většina, bylo to krátkodobé, takže opět to bude půl na půl.

3 0
možnosti
JK

J65a11n 54K28l78á40s64e82k

27. 8. 2013 12:53

Dobrý postřeh, jen si dovolím polemizovat o Klausově zradě na pravicových voličích. Domnívám se, že skuteční pravicoví voliči už iluze o Klausovi ztratili dávno, nejpozději po tom, co se seznámili s Lájošem Bácsem, Radjivem Singhou či Pepou z Hongkongu, takže už je zradit nemohl. Klaus podobně jako Zeman má už jen skalní příznivce, kteří se k němu denně modlí a vzývají ho. Ale ti hoši, co spolu chodí - jako Klaus, Zeman, Bém, Janoušek, Sváček, Hrdlička, Šlouf, Mynář atd. - ti samozřejmě za nějakou pravicovou ani levicovou politiku nekopou. Mají své zájmy a účel zde světí prostředky. Za povšimnutí také stojí, jak hradní kořala prohlásil, že by koalici TOP09 a ČSSD považoval za zradu na voličích (ačkoliv se taková koalice alespoň zatím neplánuje) a takovou vládu by nejmenoval, zatímco opoziční smlouva byla podle něho i Klause v naprostém pořádku - zajistila klid na práci (čti klid na nerušené rozkrádání).

4 0
možnosti
Foto

Klaus stejně jako Vondráčková či Gott vydrží statečně až do konce;-D .....v některých věcech jsme my Češi opravdu jedineční;-)

4 0
možnosti
Foto

ti poslední dva aspoň k radosti občanů (některých) zpívali;-)

0 0
možnosti
ZS

Pravici rozkládá hlavně to, že ani jedna ze stran, co o sobě prohlašují, že jsou jejími představiteli, není schopna dát dohromady pravicový program, natož se jím řídit.

0 0
možnosti