Návod jak správně orálně uspokojit partnera

Manželova, nebo přítelova spokojenost je základ harmonické domácnosti. To musí vědět každá žena, která touží po šťastném rodinném žívotě. Proto, zde je rada a návod jak správně orálně uspokojit svého miláčka.

Poté co ve dveřích uslyšíte zarachotit klíče a Váš drahý vstoupí dovnitř, jděte mu v ústrety. Je nezbytné aby měl připravenou domácí obuv a aby jeho pohovka, křeslo nebo jiné oblíbené místo bylo uklizeno. Doprovoďte jej a až jeho tělo spočine, můžete žačít s orálním uspokojováním a to takto....

" Miláčku, jsem tak ráda že jsi konečně doma. Celý den jsem na tebe myslela, jak se cítíš na všech těch poradách a jak zvládáš všechny pracovní povinnosti které na tebe tví nezodpovědní šéfové nakládají. Představovala jsem si jak asi toužíš po chvilce klidu, po vlídném slově, zatímco tvůj odporný šéf pořád řve a nutí tě dělat všechny ty zbytečnosti. A skoro se mi žalem zastavilo srdce, když jsem si uvědomila, že po práci musíš ještě do té odporné hospody, kterou tak nenávidíš, poslouchat hloupé řeči tvých údajných přátel. A k tomu ještě pít tu břečku co tam čepujou.

Teď jsi ale u mně, nastal čas tvého odpočinku a já ti za chviličku donesu papání a tvé oblibené vychlazené pivečko, zapnu ti televizi kde běží tvůj oblíbený program a půjdu se postarat o děti, vyprat, vyžehlit a nakoupit na zítřek ."

Jakmile jej takto orálně uspokojíte, uvidíte že váš vztah dosáhne nekonečných výšin rozkoše...

Doufám že všíchni pochopili, že výše uvedený text je jen taková malá legrácka při pondělku...

Autor: Václav Král | pondělí 28.3.2011 7:19 | karma článku: 15,84 | přečteno: 7106x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18