My jsme rasisti jedna rodina...

Na tohle téma jsem dnes psát nechtěl. Ale když už nastala ta možnost tak proč ne? Jste rasisti? Jste nackove? Že né? Pché, já znám lidi, kteří vám to zaručeně vyvrátí. Hranice mezi hloupostí a rozumem je velice pomyslná.

Přech chvíli jsem u konkurence narazil na tento článek:

http://relax.lidovky.cz/rakusane-cikansky-rizek-je-rasisticky-zakazme-ho-fbw-/ln-zajimavosti.asp?c=A120404_112214_ln_zahranici_mtr

Musel jsem jej přečíst několikrát, abych vůbec pochopil, že něco takového je vůbec možné. Prosím pěkně, to není rozhodnutí všemočné EU. To je rozhodnutí Rakouského svazu restaurací. Úředníci v Brussellu nad ním budou křepčit radostí a človíček obdařený zdravým rozumem propukne v hysterický smích.

Pak se ale pánové a dámy v EU zamyslí a zamyslí se tak hluboce, jak to dovedou jen oni a řeknou si..." no jo, když s tím přišli ti Rakušáci, my teď vypadáme jako blbci že nás to nenapadlo dříve"...A tak budou dumat, jak daný trapas co nejlépe napravit.  A jak to dopadne?

Cikánská omáčka, Cikánská pečeně, Cikánská na paprice, dokonce i tatarák..protože co kdyby se nějaký tatar urazil, to vše se zakáže. A mnoho dalších lahůdek a pochutin.

Jak říkám, hloupost je nekonečná a sousedé z rakous to opět jednou dokázali. Mne by jen zajímalo, jestli se prostitutky opravdu cítí diskriminovány nad názvem špaget Spaghetti alla puttanesca.

 

Autor: Václav Král | středa 4.4.2012 16:30 | karma článku: 26,03 | přečteno: 1808x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18