Lhář Jiří Hermánek

Články pana blogera Jiřího Hermánka jsou notoricky známé, stejně jako je známá diskuse pod nimi. Samotný autor je znám tím, že rád píše o věcech, o kterých nemá ani nejmenší ponětí, o to více se však snaží přesvědčit čtenáře, že je na dané téma odborníkem na slovo vzatým.

Jeho nejoblíbenějším tématem je "boj" proti chartě 77, proti disidentům a prakticky proti všem, kteří v období vlády bolševické lůzy, aktivně vystupovali proti porušovaní lidských práv a nesvobodě...

Ve své nenávisti nemá hranice a neštítí se ničeho a tak ve svém nejnovějším pamfletu oznámil že bývalý bloger, disident a emigrant Jiří Vaněk před dvěma lety zemřel, což je lež. Jirka nejen že žije, ale těší se dobrému zdraví a užívá si v Sydney zaslouženého odpočinku. Jenže to není vše.

Pan Hermánek, s jedovatostí sobě vlastní zesměšnuje kdekoho, v uvedeném článku například Pavla Landovského, jindy zase Václava Havla, kterého neopomenul zminit i dnes, kdy zpochybnil oficiální důvod jeho smrti.

Nenávist pana Hermánka vůči těm, kteří aktivně vystupovali proti režimu je tak velká, že každý útok proti nim, je mu dobrý, jen aby mohl opětovně plivnout jedovatou slinu. Lže, manipuluje a překrucuje fakta.

Samozřejmě, namítnou mnozí, každý si může psát co se mu zlíbí. Do jisté míry souhlasím, jenže jsou jisté etické hranice, které by se překračovat neměly.

Pan Hermánek jistě bude za pár okamžíků na setkání blogerů rozdávat kolem sebe zářivé úsměvy. Možná, jako v minulosti příjde v doprovodu nějaké mladičké slečny či paní. Možná by bylo na místě, kdyby mu při této příležitosti někdo z administrátorů řekl ,že některé informace by se měly ověřovat než se vypustí na veřejnost...

 

Autor: Václav Král | pátek 13.6.2014 17:33 | karma článku: 18,01 | přečteno: 1563x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18