Je válka s Islámem nevyhnutelná? Jak se připravit a bránit?

To jsou otázky, které by dnes měly lidstvo zajímat především. Speciálně Evropa, čelí velikému nebezpečí, protože díky nezodpovědné politice evropských vlád, se stala cílem masového přílivu imigrantů z muslimských zemí.

Tito přistěhovalci nerespektují a ani nemají v úmyslu v budoucnosti respektovat kulturní tradice a hodnoty evropské civilizace. Jejích jedinou hodnotou, kterou uznávají, je fanatická víra v proroka a v jeho slova, jako samozvaného Allahova posla. Jak tento fanatismus vypadá v praxi se evropská města přesvědčují téměř každý den.

Islám, je demagogický, násilný politický směr, který pomocí náboženského cítění ovládá masy jeho příznivců. Symbolem Islámu je Korán, tedy kniha, která sama o sobě obsahuje pasáže, vyzývající k násilí a k likvidaci nepřátel. V Koránu je možné naléz výzvy k přímému šíření teroru, vůči těm, kteří nevyznávají to co hlásá. Tolerance je slovo pro Islám naprosto nepřijatelné a vlastně neznámé.

Na mnohé odpůrce Islámu, byla uvalena takzvaná fatva, to znamená příkaz k zavraždění. Patřil mezi ně například Salman Rushdie, autor Satanských veršů a v současnosti je asi nejznámější osobou v ohrožení Geert Wilders,  Nizozemský politik, který se neboji otevřeně hovořit o hrozbě, v jaké se současná civilizace ocitla. O hrozbě Islámu.

Máme tedy nějakou možnost se bránit? Je to stále těžší. Vzhledem k nekompetenci politiků a přetrvávajícím požadavkům na politickou korektnost a multikulturalismus, jsou jakékoliv kroky k obraně Evropy, ale i samotné České republiky sysifofskou snahou.

Nejdůležitější ovšem je, nebát se nahlas říkat pravdu. Je třeba každým způsobem bránit a komplikovat možnosti, aby teroristické buňky, které na sebe imigranti nabalují, měly prostor k existenci. Prvním krokem pochopitelně je, nedovolit stavění nových mešit. Je nutné požadovat, aby každý nový příchozí, ze zemí Islámu, byl seznámen s jeho povinnostmi. Je nutné tyto povinnosti vymáhat a tvrdě postihovat jakékoliv projevy netolerance a šíření nenávisti.

Samozřejmě je bezpodmínečně nutné zastavit pochody zakuklenců evropskými velkoměsty a policii dát pravomoce tyto pochody okamžitě rozhánět.

Každý má právo vyznávat víru, jaká mu vyhovuje beztrestně, ovšem tak, aby tím neomezoval ostatní obyvatele.

Evropa a s ní celé lidstvo se ocitlo na rozcestí. Je na nás lidech kam se bude ubírat budoucnost. Jestli se svět vydá cestou mírového života anebo jestli naše města ovládnou teroristické gangy, na potrkání vraždící a stínající hlavy.

Následující film obsahuje záběry, které mohou způsobit neklid a nevolnost. Dávám je sem, v plném souladu s autorským zákonem.

 

Autor: Václav Král | čtvrtek 3.5.2012 15:00 | karma článku: 34,35 | přečteno: 2617x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18