Imigrace? Snad v Evropě konečně začíná vítězit zdravý rozum

Pravdou ale je, že prozatím je to vždy o chloupek, který bedlivý depilátor náhodou minul. Jako například poslední referendum ve Švýcarsku, kde prozíravost a moudrost zvítězila jen o setiny procenta. Výhra to ale je a to se počítá především.

Evorpský volební rok se stává pomalu noční můrou pro zastánce likvidace tradiční Evropy. V jednotlivých zemích se dostávají ke slovu ty strany a politická uskupení, které zohledňují otrávenost obyvatel z rostoucího přílivu přistěhovalců a hlavně z rostoucí kriminality a klesající nabídky práce. Nárus preferencí těchto stran je vídět napříč kontinentem, někde silněji, někde je občanská uvědomelost prozatím v plenkách. Příkladem může být Norsko a Dánsko a roste i popularita Finns party ve Finsku:

Tato strana ve svém prohášení jasně deklaruje dva podstatné body. Přistěhovalectví omezit pouze na nutné a prokázaně humanitární případy a povinnost přijmout finské občanské a kulturní tradice a zvyklosti. Jasně a zřetelně řečeno a mělo by to být příkladem pro ostatní evropské země.

Ano, humanitární pomoc je nutná. Jsou lidé kteří ve svých zemích bojují o holé přežití a tito lidé zaslouží naši pozornost a pomocnou ruku. Jenže požaduji li pomoc, nemohu si klást podmínky. To by snad mělo být každému jasné a těm kterým to jasné není, to musí být jasně dáno na vědomí. A tímto směrem by se měla v budoucích letech ubírat evropská politika.

Švýcarsko udělalo důležitý krok, ve svém referendu. Jasně řeklo, že imigrace se musí nějakým způsobem regulovat. Samozřejmě se okamžitě ozvali farizejové, kteří křičí o lidských právech, jenže v tom křiku zapomínají na práva Evropanů.

Každemu člověku a každému národu byla v historii přidělena oblast, kde žil a kde se vyvíjel. Některé národy o svou zemi přišly a když jím byla vrácena, ozvaly se jiné národy, že je tam nechtějí. Jiné národy zase dobrovolně a nepochopitelně opouštějí to, co si jejích předkové po staletí v potu a krvi vydobyli a přijímají cosi, co je jím cizí a co je pro ně hrozbou. Tato situace musí jednou skončit. Je třeba říct, že v Norsku je doma Nor, v Německu Němec a v Česku Čech a tak dále. Pokud v těchto zemích chce nalézt domov kdokoliv jiný, pak musí přijmout to, co mu přikazuje zvyklost těchto států. Má li s tím jakýkoliv problém, ať si zůstane u sebe doma.

Jakékoliv mísení národů nikdy nepřinese nic dobrého. Vidíme to všude kolem. Evropa čelí požadavkům, které jsou pro její další existenci nepřijatelné. Přesto se vrcholní politici předhánějí v slibech a nabídkách těm, kteří sem přicházeji s né zrovna čistými úmysly. Je proto čas, tyto politiky vyměnit a nahradit je těmi, kteří budou hájit zájmy svých občanů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Král | úterý 11.2.2014 11:00 | karma článku: 44,34 | přečteno: 4018x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18