Evropo, Evropo, to jsi to dopracovala.

Po pár týdnech, či přesněji řečeno dnech na starém kontinentu, nevyšel jsem z údivu. Norsko, kdysi oáza klidu plná milých lidí a Švédsko, kde lidé ani nezamykali svá auta a často ani domy, jsou dnes jen slabým odvarem dávných dní. Všudypřítomný strach a obavy vytlačují pověstnou skandinávskou povahu, plnou klidu a pohody. Víkend v Londýně pak ukázal, že to co vídáme ve zprávách...ehm, houby vídáme, média to starostlivě tají. Takže to o čem čteme, je mnohonásobně horší. Noční můra nepřicházi, noční můra už je tu.

V podobě zakuklenců a zakuklenek, pomalu se Evropou šíří virus jménem Islám. Ideologie, která má k náboženství tak daleko, jako já k lásce ke komunismu. Nejsou nutné podrobné rozbory. Stačí si jen poslechnout a přečist jednotlivá prohlášení a proklamace. Kde je Bůh anebo Allah, chcete li? Nenajdete. Co ale najdete v množství větším než malém je zloba, nenávist, zákazy. To nesmíš, to musíš....tse, trhněte si nohou i vemenem, i s vaším Sharia právem. Jenže, ono je to všechno ještě horší, nežli se zdá. Postoje politiků dávají široký prostor k růstu různých pochybných uskupení, která nemají větší problém oslovovat masy. Známe všichni případ White media. Banda pitomců, kteří propagují videa a názory, za které by se nemusel stydět i kovaný ideolog gestapa. Jedno takové video jsem tu vloni vložil jako doklad co hrozí. Bohužel, existují ťulpasové, kteří to pochopili jinak a tak jsem nakonec to video musel po udání odstranit. Ale každý si může tuto tvorbu najít.

A nejedná se jen o White media. Stále více se ke slovu dostávají ti, kterým nejde o řešení problémů ale o lynč a šíření teroru. Z deště pod okap, se tomu obvykle říká. Zatímco s islámisty Česká republika zatím velké problémy řešit nemusí, existuje problém jiný, ryze český s jménem Rom nebo Cikán. A protože ti, co by něco dělat měli, nedělají nic, protože politici vytvářejí komise a subkomise a výbory a podvýbory, každý s dotací x desítek tisíc v pevné české měně, pak se nemůžeme divit, že vše jde od desíti k pěti. A sdělovací prostředky si mnou ruce a příkládají polinka na hranici. Protože oni nepřiznají, že "problém Cikán" by tu nebyl, kdyby oni dělali co mají. Pro ně, pro ty vyžírky ze strakovky, i z Hradu, pro ně je jednodušší, když v lidech budou udržovat pocit, že za všechno můžou Cikáni.

Zkrátka, namísto toho aby se hledal viník a hlavně náprava chyb, nabízí se jednoduché, ovšem zcela zcestné řešení. Namísto stanovení jasných pravidel provozu, vládní úřednící, strkají hlavu do písku a dělají že se jích to netýká, anebo že na tom všem velmi usilovně pracují. Veřejnost, která má samozřejmě všeho dost, má tendenci uvěřit parazitům a tak, někdo tiše a jiný hlasitě hrozí pěstí. A je hodně složité vysvětlovat, že Cikáni jsou naprosto normální lidé, kteří prostě jen doplácejí na hloupou politiku státu. Je to tak a komu se to nelíbí, má prostě smůlu. Nedávno se na toto téma zde zamyslel Radek Banga. Čísla která uvedl nemohu potvrdit ani vyvrátit ale ta dedukce mi příjde logická. Já si dovolím napsat ve zkrátce to, co on napsal ve dvoudílném elaborátu. Když něco ukradne Cikán, nebo cokoliv provede, pak se novináři mohou zbláznit aby to bylo co nejdéle na titulní stránce. Anebo naopak. Vyhlásí se naprosté embargo a mlčení a protože v Česku se všechno nakonec stejně vykecá, tak se veřejnost k informacím dostane a pak nastává doba mýtů a pověstí. Neplatí staré a stále platné pravidlo, že v jednoduchosti je síla. Zato ale platí pravidlo, že když je někdo odlišný, je to okamžitě přitěžující okolnost. Novináři a levicové trubky se předhánějí ve zveřejnování anket, podle kterých Cikána za souseda nechce tolik nebo tolik procent obyvatelstva. No a čemu se máme divit? Když informace jsou jaké jsou?

A tak, zatímco Evropa se zmítá v agonii pod hroznou novodobé pandemie zlovolné ideologie, v Česku se nemohou dohodnout obyvatelé mezi sebou. Cikáni jsou právoplatnými obyvateli a občany České republiky. Takže se s nima takto musí i jednat. Bez zbytečné protekce ale i bez nepřiměřeného despektu. Není možné soudít podle toho jakého je kdo etnika ale podle toho, jaký je kdo člověk. Konkrétně. A né na základě dohadů.

Český národ se musí sjednotit. Musí vytvořit jednotnou frontu, k ochraně svých bytostních zájmů a to i proti executivě EU. Bude to složité a za této vlády a presidenta skoro nemožné. Jenže to neznamená, že se občané musí pasívně dívat na to, co se děje za hranicemi. Ony totiž ty hranice nejsou, takže to co se děje u sousedů a jejích sousedů se týká také Česka.

Příliv uprchlíků neustává a úřednící se už rozhlížejí, kam s nimi. Namísto toho aby EU a ti co touto hydrou vládnou vyhlásili jednoznačné a jasné STOP pro další vlny přistěhovalců, tak činí pravý opak. Snaží se obyvatelům tohoto kontinentu vnutit myšlenku, že je v pořádku mít tu další a další mešity, minarety, že je naprosto v pořádku potkávat na ulicích mumifikované turbanoidy a trpět jejích hrozby že Islám ovládne svět. Ropa teče, zlato a nerosty přicházejí v pravidelném množství, tak proč neobětovat pár milionu vlastního obyvatelstva. A na ty, kterým se to nelíbí, na ty připravíme paragrafy. Nelíbí se ti? Půjdeš si sednout, A v cele budeš hádej s kým.... Však ty vyměkneš. Bylo by velkou tragedii, kdyby se podobné snahy objevily po Belgii, Francii a Anglii i v Česku.

Pokud se ptáte, proč mám v perexu ten obrázek který tam je, tak je to proto, že mne to napadlo při sledování videa, které zde dnes připokládám. Napadlo mne totiž, že za pár let se na transparentech mohou objevit nápisy European Raus, nebo Christian Raus. Nebo Non muslims Raus.

To co jsem viděl před nedávnem na vlastní oči v Londýně mne dost zneklidnilo. Anglie má EDL. Jenže to nestačí. Musí se tlačit na politiky a hlavně používat rozum.

 

 

 

Autor: Václav Král | úterý 11.6.2013 11:00 | karma článku: 24,15 | přečteno: 1741x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18