Diskuse

EU, nebo Rusko?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kral

15. 12. 2011 14:26
Jsem

Rocnik 1962. Nemuzu pochopit, proc se donekonecna lide ohaneni fotkou, kterou zde mam od zacatku blogovani. Nejsem narcis a nemam potrebu pokazde kdyz mi vypadne vlas svoji fotku menit. Na to jsou zde jini.

0 0
možnosti
P

Pavel_D

15. 12. 2011 9:41
Podle fotky

vypadáte pomalu na mého vnuka. Tudíž jste těžko zažil, co my trochu starší. Např. srpen 1968. To není tak dávno. A Vy si myslíte, že se Rusko stačilo od té doby změnit? To nevíte o ruských invazích do okolních států? Co Gruzie? Místo sovětských jestřábů jsou teď ruští jestřábové - a Rusko bylo, je a ještě hodně dlouho bude představovat typický imperialistický stát. Bez ohledu na politický systém. Z historie připomenu rok 1848 - do Prahy vyslán anarchista Bakunin, který měl podnítit povstání, aby car mohl osvobodit bratry Slovany z rakouského "útisku" a připojit je ke své říši. Jistý vliv na rozpad R-U v r. 1918 - dle hesla rozděl a panuj. Dále připomínám tajnou dohodu s Hitlerem o rozdělení Evropy, intervenci do Finska, anexi (okupaci) pobaltských republik, a posléze připojení ČSR ke sféře svého vlivu. Dále krvavé potlačení povstání v Maďarsku v r. 1956. Ještě to nestačí?

To nestačí, že během vlády sovětů bylo v SSSR povražděno více lidí, než padlo za 2. světové?

1 0
možnosti
LH

hvarcz

15. 12. 2011 10:01
Re: Podle fotky

já myslím že mladej až si utře mlíko z brady a bude v moskvě aspoň 14 dní tak pozná, dokaď maj všude turecký hajzly tak nejsou zralí pro evropu, když jsem dostal plat tak se ptám a kde je kolik dělaj daně a účetní daně? to tady nemáme, stát má ropu

1 0
možnosti
J

jupp

15. 12. 2011 8:55
Muixed feelings.

Asi moc nectete historii, jinak by Vas clanek musel vypadat jinak.

1) Pokud politik nazve druheho politika pritelem, je to duvod zbystrit, signalizuje to pletichy a nebezpeci. Politici obvykle pouzivaji vzdy pozitivni formulace a slova, aby zastreli sve umysly.

2) Rusko je velka rise a od dob Petra Velikeho sleduje sve vlastni zajmy, se stridavym uspechem. Ale stejnym smerem a se stejnou, nemennou vytrvalosti. Risim totiz nezbyva nic jineho.

3) Pro mne uz zustane Rusko podezrelym systemem, kteremu nebudu duverovat. Ale dalsi generace mohou delat sve chyby.

1 0
možnosti
PJ

Polička

15. 12. 2011 7:54
Karma

Rozumný názor.

0 0
možnosti