Ctirad,Josef,Milan, několik doplňujících informací

Osobně jsem se nikdy netajil tím, že akce bratrů Mašínů nejsou zrovna mým šálkem čaje.Napsal jsem na toto téma několik článků, dostal za to pěknou spršku nadávek.Především od těch, kteří vědí úplné kulové.Ale to patří k demokracii, že nejvíce křičí ti s máslem na hlavě a prázdnotou uvnitř.

Přestože jsem kritik, zastávám náror, že je nezbytné aby se všechny strany vyjádřily.Ve všech oblastech.V případě odbojové skupiny bratrů Mašínů to platí obzvláště.Vyrojilo se kolem nich spousta lží, pomluv ale také legend.Ano existuji knihy, které ony události popisují.Jenže znáte to, kniha je kniha a autor má určitou licenci vidět věci jinak nežli se skutečně udály.

Proto vítám jakoukoliv možnost seznámit se s přímým slovem účastníků.Takovýmto slovem se stal dopis Josefa Mašína, ve kterém spolu se svým bratrem Ctiradem vyjadřuje stanovisko k pohřbu Milana Paumera a jejích případné účasti.Protože tento dopis se jen velice nepravděpodobně dostane na hlavní stránky medii, vložil jsem jej, se souhlasem zůčastněných stran na svůj blog.Je to velice důležitý dopis.Vyjadřuje postoje a mnohé je možné po jeho přečtení pochopit.

Co ovšem pochopit nelze je fakt, že po několika hodinách, poté co jej přečetlo 676 čtenářů a dostal 54 kladných hodnocení, byl najednou stažen z hlavní stránky a přesunut na soukromý blog. Proč? Tak to já nevím.Rozhodně s tím nesouhlasím a považuju to za cenzuru dosti brutálního stylu.

Zde jsou patřičné odkazy:

http://vaclavkral.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=149102

http://hedvicek.blog.cz/

http://lindovsky.bigbloger.lidovky.cz/c/149100/Prohlaseni-bratru-Masinu-k-umrti-Milana-Paumera.html

Tam všude se onen dopis svobodně a bez problémů objevil a stále je k přečtení.Jen na idnes se nikdo ani neobtěžoval mi oznámit proč došlo k jeho přesunu.Můj názor je, že se nejedná o oficiální krok administrace ale o soukromou aktivitu.Někoho.

Autor: Václav Král | sobota 31.7.2010 20:05 | karma článku: 17,82 | přečteno: 1801x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18