Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

3. 5. 2012 12:51
A jeho bratr zpívá

to je dle mého, slušnější forma obživy;-D

0 0
možnosti
K

kytt3

3. 5. 2012 0:50
k těm

na které je toto mířeno se to nemá šanci dostat. Negramotnost dělá své. A že je jí v tomto etniku požehnaně.. stejně tak jako ten, kdo žije v ghettu asi těžko má přístup na net a hltá zrovna iDnes. Jinak nevím, co na cenzorovi, kterého jste si vzal jako vzor pro zbytek etnika hodnotit pozitivně. Ano, má rodinu, tudíž se dá předpokládat, že se ji bude snažit uživit (chápu, že takto nepřemýšlí dost velká část bílých a i dost cikánů). Otázkou je, jak to dělá. Podle mě si našel struk, ze kterého mu kape. Odvádět já práci v takové kvalitě jako on, letím na hodinu a nikdo mě už nikdy nezaměstná. Hraje si na fotoreportéra, ale kvalitní fotku jsem od něj neviděla. Články píše leda tendenční, novinařina opět nikde. Navíc: proč iDnes nezaměstná na pozicích adminů třeba handicapované? PB je zdravý, středně vzdělaný, s určitou praxí, práci by sehnal nejen coby streetworker. Nejspíš někomu vlezl do patřičného otvoru, bez toho se dnes bohužel novinařina dělat nedá, vím, jak jsem sama hledala praxi.

2 0
možnosti
TP

assco

3. 5. 2012 7:00
Re: k těm

ted jste ovsem mily kytte napsal, ze romsky bloger ma na 100% pravdu a at udelaji Romove cokoli, vzdy je to spatne... Je pro mne prekvapujici, ze jste se rozhodl navic kritizovat soukromou firmu. Pokud by byl statnim urednikem... Prosim. Ale co je vam kurna do toho ze co komu soukroma firma plati... NIC. Romove maji bohuzel pravdu. Jsou mezi nami hlupaci, kteri si proste nedaji pokoj...

1 0
možnosti
V

Voloda_35

2. 5. 2012 21:37
Všem těm chudinkárm romům, dávky ponechat, klidně i navýšit

...ideálně začít těmi krátkými a postupně zvyšovat kadenci. Zásob máme v našich rezervních skladech, ještě z dob Varšavské smlouvy více než dost....;-D;-D

RvEURv

2 0
možnosti
K

kaktusak

2. 5. 2012 20:44
Naříkání je dnes výhodné a lukrativní.

Proč by měli přestávat?

Práci pro všechny nabízejí akorát komunisti, ale ti mají zatím jen 20% preferencí.

2 0
možnosti
MR

iluminat

2. 5. 2012 19:35
vzijte se do jejich situace neb jak se tady rika

ujdete mili v jejich botach - Rekneme ze EU prohlasi ze cesi jsou mensina (je jich mene nez deset milionu) a je treba je uchovat na plemeno. A zacnou dostavat davky, byty zadara, a kdyz neco provedou, bude se k tomu pristupovat s porozumnenim, inu je to mensina, a nesmime je drazdit. Kdyz neco na vic budou cesi chtit, staci vydupat, zarvat dyskriminacia, a mame to. Hloupy kdo dava hloupejsi kdo nebere. Nadhera reknete?

Naopak! Za generaci, maximalne dve je z nas zniceny narod. A pak az dojdou prachy, a ony vzdy dojdou, to je neodvratne, a cesi uz nic nedostanou, budou v pekne slamastyce. Totez se deje romum (cikanum ne, ti jsou ti slusni)

1 0
možnosti
A

Antoninus

2. 5. 2012 19:50
Re: vzijte se do jejich situace neb jak se tady rika

Příklad je to zajímavý ale s výsledkem se dá polemizovat. Dobře teoreticky Češi by byly uznáni v EU jako menšina a budou mít podobný přístup od "většiny" jako dnes mají Romové. Co se stane? Většina Čechů pracuje a normálně bydlí a tedy žádné dávky ani tak nedostane, pak je tu část lidí kteří dávky dostanou a velmi jim v životě pomohou pak tu bude část která bude dávky zneužívat, tato část bude však v rámci samotných Čechů odsuzována, terčem kritiky či dokonce útoků, protože většina si musí na život vydělávat prací.

Navíc byly by stále České firmy a podnikatelé ti by dále Čechy zaměstnávaly k tomu dnešní mnozí nezaměstnaní by dostaly často práci "uměle" jen z důvodu aby "většinový" zaměstnavatel nikoho nediskriminoval. K tomu peníze na podporu kultury či školství tedy více "chudých" dětí by mělo vzdělání a žádní bezdomovci. Po dvou generacích by byly Češi téměř stejní a navíc by se jako národ rozvíjely narozdíl od dnešního úpadku. Zapomínáte že každý národ má i svou mentalitu.

1 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

2. 5. 2012 17:48
mýlíte se prane králi

na podporu má nárok jen ten,který si v posledních 3 letech odpracoval min.jeden rok.takže je to něo za něco.pletete si to ze soc.dávkami.

1 0
možnosti
VK

kral

2. 5. 2012 17:56
Re: mýlíte se prane králi

prectete si muj clanek pozorne

0 0
možnosti
K

kOBLICH

2. 5. 2012 17:45
"...propadat sebelítosti..."

Tak to jsem tedy ještě u žádného Cikána neviděl. Ale už několikrát jsem slyšel, že budou muset začít "přepadat bílé", aby přežili.

2 0
možnosti
D

Draggo

2. 5. 2012 17:48
Re:

to jako ze doted je neprepadali?  lepsi by byly takove pomery, ze by museli prestat prepadat bile, aby prezili. :-P

0 0
možnosti
D

Draggo

2. 5. 2012 17:30
presne tak!

cigani by meli prestat narikat, sebrat svoji hrdost a hrde odmitnout vsechny gadzovske davky. tim by vsem rasistum vytreli zrak!:-P

1 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

2. 5. 2012 21:39
Re: presne tak!

Napadlo mě, udělat protest proti bílému anticikánismu. Hladovku, podpořenou demonstrativním přeposíláním dávek odesílateli, tedy státu.:-)

1 0
možnosti
RDR

Robert de Rainault

2. 5. 2012 17:19
Cenzorství jako poctivá obživa...

;-D

1 0
možnosti
VK

kral

2. 5. 2012 17:25
Re: Cenzorství jako poctivá obživa...

Ja osobne nemam s panem Bangou zadne negativni zkusenosti a pokud by opravdu byl cenzorem, pak by na nekterych mych clancich mohl mit cenzorske orgie. Na druhou stranu, kdyz ctu, co tady nekdy se objevuje v diskusich za svinstva, je mi jasne ze jakasi eliminace musi existovat.

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 5. 2012 16:56
už je to fakt?

Tedy, bezpracné podpory a dávky (nejen pro Romy) byly zrušeny, byly zrušeny i dotace pro různé proromské agentury??

2 0
možnosti