Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

bluem

19. 8. 2011 12:23
komunismus

Jsem mladý člověk a to co se děje v mé zemi se mi nelíbí, a nelíbí se mi hlavně to jak se stále ještě 20 let po pádu komunismu všechno svádí na tento režim. Ano žilo se zde 40 let v komunismu ale už více jak 20 v něm nežijeme a jak tato republika dopadla po zásahu pana Klause, Koženého, Zemana, Topolánka a dalších. A co udělá každá polistopadová vláda když jí teče do bot, svede to na komunismus, a nobo moje oblíbené vyrazí s prohlášením že by bylo dobré už konečně zakázat komunistickou stranu. Tím se odvede pozornost problém se zamete pod koberec a jezase chvilku klid;-D

0 0
možnosti
JH

ExPat

18. 8. 2011 16:22
Výstižné

Vyjádřil jste mé pocity skoro na sto procent přesně. Ono to ani jinak vyjádřit nejde když se na to člověk dívá z venku.

Ale je to bohužel k ničemu - až na malé vyjímky, ti uvnitř jsou pořád ještě tam kde byli, jak jste dobře napsal, a ani to nevědí. A nechtějí vědět. S tímhle národem brouků Pytlíků totiž už nikdo nic nenadělá.

Jak říkám - jediná naděje je v mladých. Vždyť už v 1989 bylo jasno že napravit všechny škody které totalita způsobila, hlavně to jak se podepsala na lidech, že to vezme nejméně jednu generaci.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 8. 2011 7:50
Máte hodně pravdy

a ta píseň, to je děs. Pro mě je KSČ(M) na stejné úrovni jako NSDAP, kdyby někdo nazpíval píseň "my jsme ta vyšší rasa", už by se na nás po právu díval z druhé strany mříží. :-/

1 0
možnosti
P

por.Dub

18. 8. 2011 7:29
JE TO JASNÁ SPRÁVA !!!

O STAVU  SPOLEČNOSTI  !!!!!!!  R^

1 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

18. 8. 2011 6:42
Co se vám nelíbí,

na tom, že nedávno zesnulá Jiřina Švorcová je stavěna vedle rovněž nedávno zesnulého Ctirada Mašína?  On toho pro propagaci komunismu udělal přinejmenším tolik, co ona.

1 0
možnosti
G

greifer3

18. 8. 2011 7:10
Re: Co se vám nelíbí,

;-DR^

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

18. 8. 2011 6:40
Nevadí vám ....

stejně jako tobě

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

18. 8. 2011 5:51
Jestli to není tím, že lidé, kteří se uživí jinde, už odešli

Nahradí je somálští uprchlíci přidělení z Brusele.

2 0
možnosti
R

Rosenhaim

18. 8. 2011 5:34
Omyl.

Nemáš pravdu Václave, že žijeme stále v komunismu. Normální obyvatel ČR se pomalu propadá snad do pozdního feudalismu. Svými právy, domahatelnosti soudního rozhodnutí, ochranou před úřady, před kriminálními živly, zvůli podnikatelů a zaměstnavatelů a majetných lidí. To je zásadní problém. A matrjošky v Praze? To snad nemyslíš vážně! Matrjoška není výmysl komunismu, takže uvažuj normálně. Ani oslovení "soudruh" není výmysl komunismu. Používal je už A. Jirásek v F.L. Věkovi. Je to o myšlení a bohužel zlovůli mocných. Ano, republika upadá do marasmu, ale je to celosvětový problém. Prostě se začíná legalizovat zločin a používají ho vlády států k vládnutí. Myslím korupci a pod. Prostě zmizely jakékoliv ideály, zůstal jen kult peněz za jakoukoliv cenu. Jakoukoliv. Budoucnost je zřejmě ale o moc černější, než to teď vypadá.

0 0
možnosti