Břeclav - lži, polopravdy a výmysly

Tak se objevila další verze. Petr z Břeclavi je gymnasta amatér a při nácviku bradel, místo kterých posloužilo zábradlí jakéhosi paneláku,  spadl a přivodil si ztrátu ledviny a další zranění.

Přestože stále ještě nejsem docela fit po řadě zdravotních zákroků a další mne ještě čekají, sledoval jsem tiskovku policie, kde bylo oznámeno, že zranění si Petr způsobil sám a vše ostatní si vymyslel. Raději to komentovat nebudu, ale v krátkosti sesumíruju čím nás krmila média a policie v posledních týdnech.

Chlapce na ulici přepadli neznámí útočníci, údajně cikáni a protože neměl pro ně cigarety, zmlátili jej. On pak zavolal mamince, ta  přijela a odvezla jinocha do nemocnice. Po několika dnech chlapec vypověděl, že s určitostí byl cikán jen jeden. Ostatním neviděl do tváře. (???)

Následně se objevila verze, že za vším byla trávička. Chlapec tuto verzi popřel no a dnes se objevilo že spadl sám, když se vytahoval před babama. Za vším hledej ženu, říká se. S kamarády se pak dohodl, že to svedou na cikány, protože se bál maminky. Aby mu asi nenabacala. A teď...

Stále vám ještě nic nesmrdí, vážení čtenáři? Chlapec spadl z osmého patra, někam o patro níže. S těžkým zraněním ledvín se doplazil na ulici, tam ulehnul a zavolal mamince aby pro něj přijela. S pravděpodobně velkými bolestmi vymýšlel s kamarády konspirativní verzi, jak do všeho namočit cikány. Nikoho nenapadlo volat záchranku? Tomu máme věřit? Možná nám policie chce říct, že Petrovi kamarádi mu ješte podložili na ulici hlavu aby jej beton netlačil a společně domlouvali detaily. A to vše ve velikých bolestech, kdy šlo o každou vteřinu? A poté se spokojeně rozešli domů a Petra nechali na ulici ležet do příjezdu jeho matky?

Co se objeví příště?

 

 

Autor: Václav Král | středa 23.5.2012 18:27 | karma článku: 19,77 | přečteno: 2256x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18