Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

12. 9. 2012 18:12
problem je ze kdyz Israel zautoci, dostane mezinarodni

kopanec. A prese vsechno je to maly stat. To mate jako mit souseda-rapla, a rikat ze on planuje vas zabit, a at policie zakroci. V demokraciii to nejde, to jen komanci zavirali lidi za precin "umyslu opustit stat". Stacilo anonymne zavolat na Stb. Alespon v padesatych letech.I

I kdyz Obamovi nefandim, musim rict ze je rozumne cekat, nelze nekoho trestat za umysl, ani stat ne. Byt ve strehu, ano. Tlacit na Iran, ano. Na nic moc to nebude, ale bude to pro ne tezsi. (pro Nerada). Obranu Israel ma.

0 0
možnosti
VK

kral

12. 9. 2012 18:41
Re: problem je ze kdyz Israel zautoci, dostane mezinarodni

Jenze v tomto pripade je to hodne nebezpecne. Uz jsem jednou psal ze nejvetsi hrozbou nejsou klasicke atomove bomby. Co je hrozbou jsou jaderne granaty. Jeden diskuter si delal legraci, jenze tito lide nechapou, ze pro fanatickeho islamistu, nema zivot zadnou hodnotu. Proto namisto klasickych trhavin jako v soucasnosti,  povesi na sebe radioaktivni granaty a vybusniny a zkuste domyslet jak to dopadne. Iran je sponzorem ruznych teroristickych skupin at uz v Libanonu nebo i jinde a nerad a duchovni nebudou mit sebemensi zabrany pripadne, sve vyrobky prodat komukoliv, kdo je pouzije proti Israeli, USA nebo zapadu obecne. A tlacit na Iran. To jak vidite nema moc velkou cenu, protoze je stale dost zemi, ktere ono embargo obchazeji. Ja vim ze ani zniceni tech zarizeni neni definitivnim resenim. Jenze momentalne je to to jedine, co muze ziskat alespon cas.

1 0
možnosti
PDC

Pierre de Croissant

12. 9. 2012 14:55
Dotaz

co bylo s Red Hot , jakému nátlaku čelili?

1 0
možnosti
VK

kral

12. 9. 2012 15:19
Re: Dotaz

Od okamziku kdy vydali prohlaseni ze budou vystupovat v Israeli, strhla se smrs, kdy propalestinske skupiny z celeho sveta vyzyvaly kapelu k odmitnuti vystoupeni. Dokonce jeste asi dva dny pred koncertem kontaktovali jejich manazery ve snaze vystoupeni zrusit. Pripominam ze pred lety na zaklade podobneho tlaku se rozhodl Dave Gilmour zrusit koncert Pink Floyd v Tel Avivu a dokonce pak, tusim ze v Londyne zahrali na podporu Palestiny. Pro 200 lidi. O teto akci ale presne informace moc nemam.  Jsem rad ze papricky to ale zvladky.

1 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

12. 9. 2012 12:12
...

Hmmm...tri dny tu clovek neni a hned takove "zpravy". Ze Necase neni mozno brat vazne, to priznavam s bolesti v srdci, konecne, je to tez matfyzak...Spis je usmevne, ze Ahmi se dal na konspiracni teorie, to vite, ten HAARP, ten HAARP. Kdybych byl skodoliby, poznamenal bych k Obamovi, ze co jste si zvolili...ale u vedomi toho, ze tahle volba ovlivnuje mne temer tak jako Vas, si radeji strihnu pohlavek.

1 0
možnosti
IT

Mahon Point

12. 9. 2012 11:55
Setkani prezidenta USA s nejakym zidem

je pry velmi dulezite. Pro koho ? Izrael by bez USA neprezil ani tyden. Tesim se , az stejne jako Obamovi dojde trpelivost Ahmadinedzadovi. Izrael chce napadnout iran ? JEN TO ZKUSTE !!!

10 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

12. 9. 2012 12:15
Re: Setkani prezidenta USA s nejakym zidem

Hmmm...primitivni antisemitismus je vzdy utocistem intelektualne slabych, co dodat.:-/

1 0
možnosti
MV

MilVrzal

12. 9. 2012 11:43
Ten Král je ale hloupý.

A Král se nám předved jako blb.

11 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

12. 9. 2012 12:13
Re: Ten Král je ale hloupý.

No to je argument do diskuse...jak stehno z ryby!8-o

1 0
možnosti