Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrebenárovi je třeba dát botičku na vozík a sebrat berle,aby nemohl k počítači psát ty svoje slinty!Neměli bychom se sice na kom pobavit,ale jistě by se našel jiný exot  :-P

0 0
možnosti
PB

Tím oznámením se pan Hrebenar ztrapní svou nechápavostí nejen na iDnes, ale i u všech, kteří jej budou prošetřovat. Dopřejmě mu jeho chvíle vytoužené ostudy, třeba se jiným způsobem zviditelnit neumí...

7 0
možnosti
Foto

Ono je to tak, že každé, jakkoli blbé trestní oznámení podané na Státní zastupitelství nebo na policii musí být bez výjimky prošetřeno.

Jednou se to za socialismu nevyplatilo jednomu podniku v Brně. tehdy totiž bylo umění odejít z práce v normální a nikoli prodloužené (plus 6 měsíců) výpovědní lhůtě. A jeden pracovník, který si našel lepší práci, dal kvalifikovanou výpověď (prodloužení o 6 měsíců u ní neplatí) s tím, že je v jiném stavu. Vysmáli se tomu.

Uplynuly dva měsíce řádné výpovědní lhůty a on si šel pro výstupní papíry. Podnik mu je musel dát, protože i když ta výpověď byla zcela nesmyslná, nenaložili s ní řádně. Nenapadli ji do 14 dnů u soudu.

Takže i toto trestní oznámení musí být policií též řádně zpracované a teprve potom může být odloženo.

0 4
možnosti
MP

hermánku, vy grafomanský a pedofilní a bůhví jaký ještě ouchylo. Napsal jsem u vás, že vás bojkotuji, a to striktně dodržuji. Na váš ouchylácký blog už nikdy nepáchnu. Ale že zasmrdíte diskusi i všude jinde, navíc pod výbornými články pánů Zajace i Krále... no, mohl jsem to čekat. Vím, můžete si psát, kde chcete. Stejně jako já. Jen vám říkám, že je mi z vás špatně.

3 0
možnosti
MP

Článek pana Zajace je jeden z nejlepších, co jsem tady kdy četl.

Hřebenář je k smíchu nebo politování, naprostý ubožák.

Stačí?

8 0
možnosti
MS

Jsou dvě možnosti: Buď pan Hrebenar považuje propagaci komunismu za tak samozřejmou, že  opravdu chápe článek jako propagaci nacismu, nebo ho ironické srovnání natolik nas.štvalo, že se rozhodl zastrašit autora.

5 0
možnosti
JC

Nebo mu to dost nemyslí.

6 0
možnosti
JL

Trestní oznámení ať si podává, to mu nikdo zakázat nemůže. Podstatné pro mě je, že ten článek na blogu je (nebyl šoupnut do soukromých), má vysokou karmu a já musím říci, že ačkoliv se mi ty protiromské demonstrace ani trochu nelíbí, tak ten článek mě nijak neuráží a s chutí jsem si ho přečetl, dokonce s dost věcmi v článku uvedenými souhlasím.

3 0
možnosti

Třeba toho kašpara jednou srazí auto...to bude na světě o něco lépe...

0 0
možnosti
Foto

Komunisté a nacisté? Dva tábory proti sobě. Protichůdné ideje, rozdílná praxe. Práci měli lidé za nacistů proto, že se nacisté připravovali dobýt jiné státy - zbrojení, výstavba silnic apod, Komunisté dali práci všem podle hesla "kdo nepracuje, ať nejí" - tím mnohým zrušili jejich privilegia, proto ta nikdy neutichající antikomunistická propagace. K ní patří ovšem i přirovnávání nacismu ke "komunismu".

0 14
možnosti
Foto

Shodné ideje, shodná praxe. Nacionální jako internacionální.

12 0
možnosti
Foto

Honba lidí za nošení "symbolů", nedej bože za vyslovení názoru, je blbost obecně ...

8 1
možnosti
JC

Svoboda slova buď je, nebo není. Nemůže být jenom napůl, pro někoho nebo o něčem, stejně jako žena nemůže být napůl gravidní.

U nás svoboda slova není.

Není svobodným státem ten, který nectí svobodu slova.

V nesvobodném státě nemohou žít svobodní občané, ale jen nesvobodní poddaní.

5 0
možnosti