A odvážní bojovníci zabodnou kopí do země a zařvou...Boj.

Je to opět tady. Skupina Cikánů napadla chlapce v Břeclavi, a samozřejmě je z toho poprask. Tentokráte mi to trochu připomíná jeden starý americký film, kdy černoch znásilnil bílou holku, někde v Alabamě a místní hrdinové přísahali krutou pomstu každému černochovi kterého potkají.

Samozřejmě byl v tom městečku hodný a spravedlivý šerif, který chodil od souseda k sousedovi a říkal že tudy cesta nevede.

Reakce po útoku v Břeclavi mi připomínají tento film. Objevují se slova, že většina Cikánů krade a dělá "bordel". Dovolím si otázku. Historie..nic? Nic vám to neříká? Opravdu jste vy, kteří nyní tak rozhořčeně křičíte, vůbec nic jste nepochopili? Celá ta situace s cikánským násilím a krádežemi a dalšími zločiny, je jen špičkou pyramidy, kterou vystavěli hloupí ale hlavně neschopní státní představitelé. Po celá desetiletí jsou Cikáni udržovani v přesvědčení, že jsou vlastně obětí, že je nikdo nechápe a že my bíli, musime být k ním tolerantní. A aby toho nebylo málo, je zřízen jakýsi úřad, kde sedí Ropotámo Kocáb a ten, mentoruje a kárá občany a doporučuje... copak? No toleranci přece. Jenže co skutečně vlády pro Cikány dělají? Nazývají je Romy. Hmm. Podporují a naslouchají romským iniciativám. Těm iniciativám, jejichž představitelé jezdí v mercedesech ověšení zlatem. No dobrá, ale co Cikán. Ten obyčejný Fero, Laco, Eržika a jak se včichni jmenují?

Česká republika sklízí co zasela. Nikdo. po celá ta léta nevnímal, že se dláždí cesta do záhuby. Jen aby nám někdo ze zahraničí nenadával, že jsme rasisti. To by byl malér. Říkal si Ropotámo a jeho pohunci. Kdokoliv ukázal na problémy, byl umlčen. Když se někdo odvážil zazpívat, že by se mělo měřít jedním metrem, byl označen za rasistu a dodnes tuto nálepku má.

A kde jsme dnes??? Ano tam také ale hlavně v těžké situaci. Nedávno to byl mačetový útok, o víkendu Břeclav a co bude dál? Jen horší věci. Protože se samozřejmě najde skupina spravedlivých, kteří zabodnou kopí do země a zařvou, jdeme do boje. A tak se budete mlátit hlava nehlava. Výsledek samozřejmě nebude pozitivní žádný.

Takže nazvěme konečně věci pravými jmény. Ti hajzlové z Břeclavi musí být dopadeni a dostat co zaslouží. A ať nikdo neříká že jsou ze sociálně slabých rodin. To nemusí nikoho zajímat. Stát musí konečně začít řešit otázku cikánů. Sociální dávky a podobně. Prověřit kdo je pobírá oprávněně a kdo je dostal jen tak jakoby mimochodem. Za husičku, pánko velkomožný. Je nutné prověřit všechny proromské iniciativy a zjistit, nakolik skutečně svým lidem pomáhají a nakolik je to pro ně jen taková, docela vydělečná trafika. Ale hlavně, vláda by měla konečně sama vyjít mezi Cikány, oslovit je a hovořit s nimi. Vysvětlit jím, že nejsou vyvolení ale ani ponížení. Že jsou řádnými občany země a jako takoví mají nejen práva ale i povinnosti.

Jenže to jsem zase napsal další SCI- FI.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Král | úterý 17.4.2012 18:12 | karma článku: 26,53 | přečteno: 1690x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18