A co násilí na dětech?

Děti, jsou krásné a nevinné. A je v ních budoucnost tohoto světa. Pokud nějaká ještě bude. Co je to za bytost, která dokáže hodit kámen na hlavu dítěte? Co je to za zrůdu, která se raduje ze smrti dítěte?

Tato malá dívenka měla prostě smůlu. Nějaký sportovec vzal do ruky kámen a hodil. Nic neobvyklého v Israeli. Arabové rádi sportují. A velice oblíbeným sportem je vrhání kamenů proti židovským obyvatelům. No a tato holčička byla příhodným objektem. Zranit a zabít co nejvíce Židů, to je oč v tomto sportovním klání běži. Škoda že tito sportovci nejsou tak odvážní na skutečných kolbištích. Tam totiž velice často dochází k tomu, že k závodu nenastoupí. V tomto jsou zase mistři atleti z Iránu.

Ovšem hodit kámen a hlavu dítěte, to je opravdu odvážný kousek.

Co je to ovšem proti následujícímu videu. Palestínská teroristka vypovídá o sebevražedném útoku na restauraci, do kterého byla zainteresována. Prosím sledujte její tvář. Pro ty kdo neumí anglicky, závěr tvoří otázka: " Víte kolik děti zemřelo?" Odpověď zní že asi 3. Tázající ženu opravuje že 8. A nyní přichází ten moment. Sledujte tvář. Uspokojení. Tak 8. To jsem vážně dobrá. Pomohla jsem k smrti osmi dětí. Co záleži na tom, že ta žena sama o sobě nezabila. Celou akci připravovala a projevila maximální uspokojení. Radost nad smrti osmi dětí.

Často je Israel terčem kritiky, pro jeho přísná bezpečnostní pravidla. Kritice jsou podrobeny všechny akce, které mají jediný cíl. Chránit děti a obyvatele této země, která nikdy nevedla žádnou agresivní válku. Obrana není agrese a Israel se brání a má právo se bránit, i kdyby se všichni páprdové v OSN postavili na hlavu. Proti Israeli je vedená vyhlazovací válka. Ne, protí Židům je vedena vyhlazovací válka. protože pokud chcete vyhladit nějaký národ, pak musíte začít u dětí. V Israeli sílí hlasy, že země zůstala sama. Odkázána jen na své síly. Přestože je stále více těch, kteří otevřeně projevuji židovskému státu podporu, stále to není dost. Politici jsou laxní a agresoři to vědí. Proto si troufají a proto bude přibývat útoků proti dětem. Denně dopadají na území Israele rakety z Gazy. Česká média mlčí. Připomínám, že jsou to média země, která sama sebe pasuje do role Israelského přítele. A Israel toto přátelství přijímá s povděkem. Naše země pojí historické přátelství. Jenže Israel je pod palbou a média mlčí. A co bude s dětmi?

 

 

Autor: Václav Král | čtvrtek 12.7.2012 12:00 | karma článku: 18,45 | přečteno: 974x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18