Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zajímalo by mne, kolik lidí je zaměstnáno u nás v bezpečnostních službách proti ostatním zemím. Myslím si, že nemáme soupeře. I když platy nic moc tak stejně to pro různé řetězce není pakatel a navíc část zboží odcizí. Ochranku musíme mít kvůli pojišťovnám, slýchávam.

0 0
možnosti
MR

Jejich bóžohodovými obleky jsem fascinován již několik let. Nevím, zda je nefasují po svých předchůdcích, kteří už nevydrželi teror ironie a nízký plat (a vrátili se do jistoty náruče Úřadu práce), nebo jsou to jejich vlastní, ještě z tanečních. Tak trochu mi připomínají pochůzkáře Mancusa z geniální knihy "Spolčení hlupců". Ochranky na poštách, bankách i v obchodních centrech jsou použitelné pouze proti slušným lidem, protože ti, kteří pášou nepravosti, si z nich stejně nic nedělají.

1 0
možnosti
MZ

M 87Z

4. 2. 2013 1:15

To je kvuli loupeznym prepadenim.Kdyz takovy zloduch prijde vyloupit obchod tak okamzite zastreli toho sekuritaka a vsichni vime,ze je to jako doopravdy.

1 0
možnosti
Foto

Mě ochranky milují. Roztržitě se potácím krámem, občas střídavě oběma směry, přikládám oko až na regály, neb špatně vidím, průběžně šátrám po kapsách či v kabelce po kapesníku... Sotva kamkoli vlezu, nalepí se na mě až do mého odchodu.;-D

2 0
možnosti
MR

Zase ale dobře slyšíte.

1 0
možnosti
Foto

I44v88a71n 77M81a95r54e40k

3. 2. 2013 22:26

Nezávidím jim >>> 14 hodin na nohách a za 52 czk na hodinu ,pěkně děkuju ! Rv Rv Rv

2 1
možnosti
OM

No, každému, co jeho jest. Když nemají na víc a tahle "práce" je neponižuje.... a btw kolik si myslíte, že by měli dostat na hodinu? Nyní to důležité - většina těchto retardů z "security" je v marketech jen a pouze z důvodu pojistného plnění. Nečeká se od nich žádná činnost, ale bez jejich přítomnosti pojišťovna škody (čtěte: krádeže), způsobení zaměstnanci i zákazníky, neproplatí..

2 1
možnosti
MR

Zapomněl jste na ty v umolousaných svetrech:-)

Mimochodem, nechtěl jste říct, že byste jim raději dal korunu, místo nasadil?

4 0
možnosti