Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J94i19ř75í 24K19i20n35d29l

26. 11. 2018 11:03

Ti, co umí vařit na ten pořad nekoukají. Je to jako když vaří dítě. Ti ,co na to koukají a kupují si jeho kuchařky mu přináší za to, že vařit neumí pěkné peníze. Prostě je to v nás. Obchodě kupujeme levné šity, hlavně, že to levné a stejné je to s jídlem. Dlabeme polední menu za 60 kč, které je cítit glutamátem a nepoložíme si otázku, zda je možné za takovou částku uvařit oběd, Všechno je umělé, základy omáček se vozí v platstových kýblech a přidá se se tam vodu a kousky okurek, a máte okurkovou omáčku, nebo se tam naleje levný kečup a máte rajskou a podobně.

1 1
možnosti
Foto

P22e55t54r 57O89m14e33l67k71a

26. 11. 2018 10:11

Nedivím se, že se část národa ztotožňuje se stylem, jakým vaří pan Babica. Je to v důsledku toho, jak se u nás k jídlu povětšině přistupovalo a stále někdy přistupuje. Jako k obyčejné lidské potřebě. Můžeme jen závidět třeba Maďarům, o Francouzích nebo Italech ani nemluvě. A pokud tu kuchyni poznáte, zjistíte, že nejde vůbec o to, vařit z drahých surovin a přehnaně náročně. Jde o jejich kvalitu a také o zachování osvědčený a tradičních postupů. Panu Babišovi je to bohužel zcela jedno.

2 0
možnosti
Foto

Koukám, že se Vám do toho vmotal Andrej, ale jinak podepisuji :)

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane, technologické postupy co se vaření týče jsou věci , které vznikali staletí, Babicovo patlání ani Váš článek na tom věřte nebo ne, nic nezmění....

Pokud se Vám zdá, že pořad, který vás učí věci zfušovat a znehodnotit ( v tomto případě potraviny) je na straně diváka, zdá se Vám to špatně.

2 2
možnosti
Foto

Zdravím pane Sýkora, věřte tomu nebo ne, masakrováním potravin v pořadech pana JB skutečně dochází k zcela zbytečnému ničení jejich výživových hodnot, ani Váš mínus je nezachrání :)

1 1
možnosti