Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Starochoff

2. 2. 2011 10:09
Co mi vadí

Mě vadí to, že doktoři sami si nezametou před vlastním prahem a jdou rovnou na vládu. Spousta peněz se promrhá přímo v nemocnicích. Provize za "správné" léky, předražené nákupy zdravotnických zařízení, jako na běžícím pásu. Od bývalého kolegy vím prodejce léků vím, že prakticky všichni odpovědní lékaři nejdříve natáhnou ruku pro "provizi" a až potom se ptají, cože to je za lék.

To se pochopitelně netýká všech protestujících lékařů, to se týká vedení. Ale tam mají odbory zastoupení, stejně tak i lékaři. Otázka zní - proč ti lékaři nejdříve nestávkují proti svému vlastnímu bordelu??? Proč se nebouří proti svým vlastním lidem, kteří je okrádají? Proč rovnou na vládu?

Jo, kdyby si nejprve udělali pořádek ve svém, veškeré hospodaření nemocnic bylo křišťálově čisté a zveřejněné a všech podvodníků ve vlastních řadách se zbavili a stejně to nestačilo, tak prosím, pochopil bych to.

Ale vlastní svinčík si nechat (a dál z něj profitovat) a jen vyhrožovat - zaplať víc poplatníku, nebo umřeš?!

0 0
možnosti
DN

1politician

2. 2. 2011 9:37
Neřezejte si větev pod zadkem strejdo...

moc zdravě zase nevypadáte.;-D

0 0
možnosti
PV

petrs51

2. 2. 2011 9:47
Re: Neřezejte si větev pod zadkem strejdo...

Klídek v Budějovicích jsou špičkoví lékaři a vynikající nemocnice která nestávkuje.

0 0
možnosti

vodní želva

2. 2. 2011 8:56
Kompromis?

Lékaři od začátkku tvrdili, že tentokrát do toho jdou natvrdo, a že žádné ústupky pro ně nejsou přijatelné. Stát se samozřejmě pokusil s nějakým kompromisním řešením přijít, takže u lidí trochu vyhrává, protože neuznalý člověk si bude říkat - stát jim chce přidat a oni ještě odporují a začne to srovnávat se svým příjmem. Jenže lékaři se zatím chovají tak, jak říkali, tedy nepřistupují na kompromisy.

0 0
možnosti
JB

baranka

2. 2. 2011 9:19
Re: Kompromis?

Žádný kompromis , padejte do Německa .

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

2. 2. 2011 8:31
Hysterický článek

pan Václavík se zde na sebe snaží strhnou pozornost, avšak faktem je, že jeho bezcenný podpis pod dohodou není lékaři vyžadován

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

2. 2. 2011 9:25
Re: Hysterický článek

Další hloupost strýčku Joe. Přečtětě si text (ne)dohody - není naivní, je přímo provokativně hloupý.

;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
AA

Saša

2. 2. 2011 8:26
Ve srovnání s tím

je i Versailleská smlouva vzorem rovnoprávné vyváženosti.

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 2. 2011 8:10
Ruku na srdce

copak ona to není pravda? Pochopitelně,že ministr " stojí na pokraji skály a lékaři říkají „jestli nepodepíšeš tak do tebe strčíme“..

Scénáře situace po 1.3. jsou katastrofální. Nedostatek lékařů,uzavírání oddělení, celých nemocnic, převážení pacientů,přesouvání lékařů,odkládání plánovaných operací, v podstatě vyjímečný stav ve zdravotnictví.

Za takové situace by odvolání ministra zdravotnictví bylo první,co by vláda udělala.A jestli to s doktory nepodepíše hezky rychle,tak to udělá stejně.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

2. 2. 2011 8:07
Pokud se sníží akutní lůžka,

tak stejně nebudou potřeba. Nezanedbatelné procento doktorů vůbec neléčí a jsou ve špitálech jen na držení nočních služeb právě na akutních lůžkách, která jsou velmi dobře placená a leží na nich lidé, kteří by měli být na LDN. Ti pak buď spí, nebo luští křížovky ("Ino, nech toho, tohle nemůžeme ... už je tam"). A právě tito "zbyteční" doktoři stávkují. Samozřejmě se tam chytilo i pár jiných, ale kdyby odešli, žádná tragédie se nestane. Ostatně, kdo by měl důvěru ve vyděračského parazita, kterému rozkazuje Mengele že?

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 2. 2011 9:02
Re: Pokud se sníží akutní lůžka,

To je právě otázka Pokud vím, tak jenom .na držení nočních služeb snad v nemocnicích nikoho nemají.Každý z nich si odslouží svou denní šichtu a pak ještě navíc v přesčasu tu noční jako pohotovost.

A na tu denní šichtu mají lékaře "jenom do počtu" málokde.

Spíše my jako pacienti bychom se měli ptát a bát,když se všechny nemocníce změní na LDNky,kde doktoři jenom spí nebo luští křížovky (a mimochodem, berou za to třeba 70 000 klacků, jak se chlubí tady)

http://zpravy.idnes.cz/lekari-z-horazdovic-vypoved-nedali-pozadovanych-70-tisic-uz-davno-maji-1ks-/domaci.asp?c=A110201_140438_plzen-zpravy_alt

Tak kdo nás vlastně bude vyšetřovat,léčit a operovat? No asi nikdo, o pacientech se přece vůbec nejedná...

0 0
možnosti
N

Nero

2. 2. 2011 8:03
Nezodpovědní lidé

Lékaři kteří podali výpověď jsou lidé nezodpovědní vůči společnosti,pacientům,manželkám i vlastním dětem.

Takoví lidé nemají právo být LÉKAŘI.

NEPŘIJMOUT ZPĚT ŽÁDNÉHO KTERÝ TOTO NEPOCHOPÍ DO PÁTKU a hotovo.Lékaři musí pacient věřit!!Nezodpovědnému "člověku" bych se do pazourů dostat NECHTĚL!!!!!!

0 0
možnosti
V

VašekIV

2. 2. 2011 7:55
urobíme kompromis

nase....te si!!

0 0
možnosti
MC

sualk

2. 2. 2011 7:44
Nejprve nám vládli soudruzi.

Nyní nás tlačí do diktátu odbory. To se tedy máme ještě opravdu na co těšit, jestliže dáme příležitost vždy těm největším demokratickým zlodějům.KarmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe