Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

29. 1. 2011 1:52
No tak dneska ukázali celkem jasně

o co jim jde. Slíbené dvě miliardy jsou v pořádku, ale jenom, pokud nemocnice vezmou všechny, i lemply, zpátky. Z těch peněz nesmí jít nic na platy sester a ostatního personálu, jenom vyvoleným lékařům. Proč to ten Heger dělá? Ono by se to bez těch odborářských zlatokopů nějak vydržet dalo. Co teď mají dělat ředitelé nemocnic, kteří si našli náhradu? Vyhodit ty ochotné a schopné a vzít zpátky ty vyděrače? Pak by měli být souzeni za plýtvání veřejnými penězi.

0 0
možnosti
V

vskiper

29. 1. 2011 3:24
Re: No tak dneska ukázali celkem jasně

Ale on to Heger nedela. Kdo videl primy prenos, tak jednak slysel cirou hruzu a paniku Engela a Kubka. Engel vubec nevedel kde je sever, Kubkovi to uz doslo co udelal. CT24 odvysilala i zacatek dotazu novinaru a tam Heger presne polozeny dotaz jasne odpovedel, ze (+2 mld) jsou mzdove prostredky pro zdravotnicky personal, a je na managementu kazde nemocnice jak ho rozdeli (tedy i mezi sestry). Nasledovala komicka vlozka kdy se Engel(s) vrhal po mikrofonu a postekaval neco o tom, ze to teda nebude tech +100 tisic za rok.

Chapu ze kdo nevidel nesestrihany prenos orientuje se jen na zaklade interpretace tech kterych jinych novin. Bylo to ale vsechno jenom ne uspech odboru.

0 0
možnosti
FK

František Kolejka

28. 1. 2011 15:22
Silácká prohlášení některých blogerů.

A ty bojovné a odsuzující články! Psané v zájmu ochrany ostatních spoluobčanů, vlastního ega a karmy. Teď se můžou tito blogeři pouze dívat jak se to dělá a maximálně dupat nožičkama. Už žádné bojovné články na toto téma, už žádné silácké řeči. Prostě klid. A to je doktorské pohádky konec.:-)

0 0
možnosti
J

J.R.Veliš

28. 1. 2011 13:13
Zdravím, Péťo!

 -  známá tvář a pak i jméno, alespoň dle fotky na spolužácích - osobně jsem se neviděli asi tak 40 let. K tvému článku: přístroje nakupují v nemocnicích ekonomové a technici, s léky obchodují farmaceuti a v řídících funkcích jsou nelékaři, a nebo takoví lékaři, jako v politice - kteří se praktickou medicinou neuživí a většinou i na ni zapomněli a tak jsou z nich pyšní "managoři". Tihle se D-O zúčastňují vesměs jako protivníci. Lékařská veřejnost už nejméně 18 let (od prvních zkušeností s VZP) navrhuje pokladenský systém, přímý finanční vztah pacient - lékař bez ukrádání pojišťovnami a dalšími tuneláři  - proto ve svorné jednotě od ODS přes lidovce, strany středu až po ČSSD je tento systém zavrhován - nemohli by ze zdravotního pojištění ukrádat těch 60 miliard ročně, jak se dnes odhaduje. A k tomu návratu na místa - při nedostatku lékařů na určitých místech již dlouho před D-O nemám o nikoho strach. Zvláště,  bude-li následovat vbrzku akce Promiňte, vymíráme, zvl. mezi obv.lékaři!

0 0
možnosti
PV

petrs51

28. 1. 2011 13:29
Re: Zdravím, Péťo!

Tak přijeď někdy na sraz.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 1. 2011 11:10
tušení máte naprosto správné

Akorát že těch doktorů dole už se nikdo ptát. Tuhle bitvu už si budou muset mezi sebou vybojovat ministři,poslanci, hejtmani,ředitelé nemocnic. Jakože mnozí z nich s pohledem na výsledky preferenčních výzkumů a své další kariéry.

Takže, mám spíše obavu, aby se vůbec něco ušetřilo...:-(

0 0
možnosti
PV

petrs51

28. 1. 2011 11:24
Re: tušení máte naprosto správné

Teď poslouchám zrovna tiskovku a už to vypuklo. Začala bitva o pracovní místa už chtějí záruky, aby se mohli vrátit.

0 0
možnosti
P

pavev1

28. 1. 2011 11:07
Souhlas

Není co dodatR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe