Socfather Bohouš Sobotka

Bohouš Sobotků kritizovat umí velmi dobře, ale zapomíná u toho na svoji stranu, která dělá prakticky to samé jako VV.

www.ateo.cz

Vypadá to, že už se vidí v křesle premiéra a ztrácí poslední zbytky soudnosti. Tvrdě ve svém článku kritizuje VV za to, že zavázala své poslance a píše. „VV totiž nejsou demokratickou politickou stranou, kde by fungovaly vnitřní pojistky a zpětná vazba mezi vedením strany a členskou základnou. Navíc jsou vrcholní představitelé VV propojeni podnikatelskými vazbami z dob působení v ABL a vázáni nepřehlednými smluvními pokutami, jež zřejmě omezují možnost nějakého svobodného vystupování například poslanců této strany. „

Ale zapoměl na to, že středočeští kandidáti ČSSD museli podepsat závazek, že uhradí čtyři milióny korun, vymahatelných i exekucí, pokud opustí klub zastupitelů sociální demokracie nebo třeba budou hlasovat v rozporu se závazným stanoviskem krajského vedení strany. Vypadá to na absolutní ztrátu paměti a hlavně soudnosti.

Já bych třeba spíše uvítal kdyby mě předseda ČSSD vysvětlil jak dokázala jeho strana zvládnout finančně předvolební kampaně s polovičním nákladem oproti ODS. ČSSD přemalovala celou repbliku na oranžovo a zavalila nás plakáty se sliby co všechno dostaneme zadarmo a jak se za jejich vlády budeme mít dobře a hlavně každý viděl tu obrovskou převahu jejich kampaně.

To je finanční zázrak, který až někdo vysvětlí tak za něj dostane ČSSD Nobelov cenu. Být Bohoušem Sobotkou tak bych se moc neradoval z problému VV a šel bych schovat účetnictví. Je jenom otázka času až se najde jeho kamarád, který vytáhne na světlo ty jejich zázraky a on má ve své straně těch kmotrů taky dostatek.

Každý už ví, že v tomto státě se nevyhrávají volby přitažlivostí programů, ale co největším pošpiněním konkurence. Na tomto základě se dostaly VV do parlamentu a stačilo jim k tom jenom mít za zády slídící agentůru a vyvolat atmosféru korupce, kterou dotáhli k dokonalosti když místopředseda strany obviní faktického předsedu z uplácení. Teď jenom můžeme čekat kdo bude další na řadě ?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 7.4.2011 12:39 | karma článku: 33,81 | přečteno: 2705x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75