Proč se ČSSD tak strašně bojí expředsedy Paroubka

Zítra se bude volit nový předseda ČSSD a tato strana nemá v sobě ani tolik síly , aby osobně pozvala svého posledního předsedu a umožnila mu vystoupení při kterém by zhodnotil své působení ve straně.

www.ateo.cz

Ta nenávist mezi spolupracovníky nejužšího vedení strany, co ještě nedávno zpívali spolu s Michalem Davidem píseň „ jsme jeden tým“ je skoro hmatatelná.

Podívejte se jak se chovají mezi sebou, jak z jejich úst kape nenávist a snaha všechno špatné svézt na Paroubka, aby z toho vylezli čistí jak ta růže a mohli vykřikovat to já né, to Paroubek. Vyhnat Paroubka ze strany se jim může podařit, ale umlčet ho nezvládnou. Už nyní mají mají strach, aby jim nepřipoměl, že když dělal předsedu tak se celé vedení předhánělo jak ho vynést do nebes a jak se dostat do jeho přízně. Když jim málo vyhrál volby tak do něj kopou ti stejní, kteří s ním v předklonu i oslavné písně zpívali a teď by chtěli aby nosil přes hlavu pytel, aby ho nikdo nepoznal.

Vzpomínáte si na ten obrovský potlesk, když jim říkal, že bude zákony schvalovat s komunisty a třeba i s marťany. Copak na všechno zapoměli a už si nepamatují jak ho skandovaným potleskem vynášeli do nebes. To, že vyhráli volby bez programu a všechno bylo založeno jen na kritice ostatních stran a hlavně ODS je zásluha Paroubka a naučil to celé vedení strany. Takovému B. Sobotkovi se to vrylo do paměti tak, že už není schopen nějaké svoji myšlenky a opakuje stejné věty pořád do kolečka jako kdyby byl na klíček, ale na kandidatůru na předsedu strany mu to evidentně stačí. Příznačné je také to, že budou předsedu volit hned a bez diskuse, aby se náhodou nenašel někdo bystřejší než je B. Sobotka nebo Hašek.Oni tam někoho bystřejšího nepotřebují. Co kdyby si náhodou někdo vzpomněl na sjezdu a chtěl by třeba vidět jejich alternativní návrh důchodové reformy. Ale takový šťoural se na sjezdu nenajde, aby chtěl po Škromachovi, jako po stínovém ministrovi nějakou alternativu k důchodové reformě. Nemají ani alternativu k reformě zdravotnictví a ani financí, namají prostě nic. Oni přeci žádnou reformu nepotřebují, zdrojů je přece dost a stejně žádný program nepotřebují, stačí přece jen dostatečně řvát. I když něco sepsali tak to nebyl program, ale spíše to připomínalo dopis Ježíškovi, aby jim nadělil hodně dárků s přáním, poslat všechny voliče co je nevolí do … tak proč se namáhat.

 

 

Ztratili se dokonce všichni zastánci bývalého předsedy zde na blogu, kteří každému kdo napsal kritickou větu na jeho osobu nebo na stranu nadávali do všeho možného a nejednou jak mávnutím kouzelného proutku dělají taky, že ho neznají.

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 17.3.2011 11:37 | karma článku: 34,67 | přečteno: 2122x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75