Předák odborů musí mít silný žaludek

Předák Lékařského odborového klubu Martin Engel a jeho odboráři zničili všechny mé představy o lékařích a jejich poslání.

Trafikantwww.ateo.cz

Záměrně píšu poslání, protože jsem si vždy myslel, že to nemůže být povolání když lékař zbavuje lidi bolesti a zachraňje životy. Lékař byl vždy pro nás nevěřící něco jako bůh, který rozhodoval svým lékařským umem o našem dalším bytí a nebytí. Martin Engel jako předák odborářů nám tyto představy vzal a vytvořil lékaře „teroristu bez nálože“, který nám vyhrožuje smrtí když nedostane to co chce. Jejich vyděračsko-odborářský potenciál je prakticky neomezený a můžou si diktovat podmínky jaké chtějí, ale zničili tím všechny moje iluze. Neplatí to o všech lékařích, ale když se žádný z nich ani neohradil, tak jim to asi vyhovuje všem. Sám Engel si z odborů vytvořil svoji „trafiku“ na plný úvazek pod heslem „Devět z deseti lékařů Vám doporučuje, dejte nám prachy nebo Vás necháme umřít“.

Našim odborářům se povedlo exportovat svoje představy i do zahraničí a tak si odborářským vyděračstvím prochází Slovensko. A, že nemáme jen u nás odboráře se silným žaludkem svědčí prohlášení jejich odborového předáka Mariána Kollára , který nazval pomoc našich vojenských lékařů okupací. Teď už schází jen vyhlášení války pacientům.

Ty škody napáchané odbory v důvěře k lékaři se budou odstraňovat špatně a dlouho.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | úterý 6.12.2011 12:03 | karma článku: 36,19 | přečteno: 2269x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75