Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

bakules2

24. 11. 2011 8:34
počet odborářů již několik let strmě klesá

skutečný aktuální počet odboráři tají, protože jekékoliv jejich akce ztrácí legitimitu boje za všechny pracující.Svaz zahrádkařů také netvrdí že bojuje o mou zahradu:-/Navíc předvánoční nakupní akce s volnem a dopravou zadára kouká s demonstrací jak sláma z bot.To že jsou organizováni a úkolováni oranžovými jim popularity moc nepřidá.Odměňovaní jejich bafuňařů funkcemi už zavaní snad i jim samým.Štěch si vyodboroval předsedu senátu,tatík Falbr účině škodí české republice v euparlamentu kam byl dosazen též odměnu.

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 11. 2011 0:05
Protože jsou to žluťácké odbory.

0 0
možnosti
K

katango

23. 11. 2011 17:42
Než začnete dštít oheň a síru,

zjistěte si, autore, fakta. Milan Kubek je prezident České lékařské komory. Předseda Lékařského odborového klubu je Martin Engel. Jedná se o naprosto, ale naprosto odlišné organizace. Další věc je, že český lékař, pokud je schopen komunikace v cizí řeči, se uplatní kdekoli v zahraničí. Pokud je někdo schopen zarvat do sebe tolik informací jako musí lékař za 6 let studia, cizí  jazyk zvládne. A nemylte se, lékaři nepotřebují nahánět pacienty. Pacientů je a bude vždycky plno. Lékařů ne.

0 0
možnosti
LC

jáša

23. 11. 2011 16:31
Každý námezdně pracující

občan je z podstaty věci povinen odbory hajit a podporovat. Pokud proti zlodějům a korupčníkům nebude stát organizována síla, tak výše jmenovaní si s lidmi závislými na námezdní prácí vytřou zadek, kdykoli si vzpomenou. No a oni zloději a korupčníci používají svých nakradených peněz mimo jiné k tomu, že si zaplatí prodejné děvky z řád pracujících, aby pisemnou formou dehonestovali,napadali ty, kteří odbory a odboráře podporují.Jelikož mají nakradeno až,až, tak není pro ně problém angažovat dostatek zmetků, kteří onu špinavou prací dělají za ony zloděje a korupčníky. Pro řádne podnikatele a kapitalisty nejsou odboráři žádnou nepřátelskou silou, ale partnerem, se kterým se povětšínou bez problému dohodnou.

0 0
možnosti
EK

Y.N

23. 11. 2011 17:03
Re: Každý námezdně pracující

Tak především odbory by měly hájit občana a zaměstnance!!Jenže, odboráři si především hledají místečko ve firmě aby nemuseli pracovat. Pokud za nimi jako v naší firmě jdete a stěžujete si, že vás šikanují za blbosti tak milý odborář začne pindat, že ho ".ičiviny" nezajímají.

V naší firmě máme dvoje odbory, jedny KOVO a pak nezávislé, které vznikly z nespokojenosti  s těmi v KOVO. Výsledek= i ty nezávislé se po roce chovají stejně, našli si teplá místečka, kde se schovávají před pracujicími a firma se směje.

1 0
možnosti
DP

dp11

23. 11. 2011 15:37
¨Tak už si toho všimli,

no to je rychlost  ;-D

1 0
možnosti
M

MPoks

23. 11. 2011 15:28
Pravda je, že jsou

Češi líní zvednout zadky. Asi si myslí, že když demonstrovali ve velkém v listopadu 1989, aby to bylo lepší a přitom je to mnohonásobně pro většinu občanů horší, tak že i když by šli demonstrovat, tak by se stejně nic nezměnilo.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

23. 11. 2011 14:45
Jste zcela mimo mísu

Václavíku. Pan doktor Kubek nemusí být podporován žádnými odboráři, jemu stačí, že je podporován lékaři. Jejich práce je móóóc užitečná, proto je velmi správné, že dostanou přidáno, tak nezáviďte, je to trapné, děkuji R^

0 0
možnosti
PV

petrs51

23. 11. 2011 15:01
Re: Jste zcela mimo mísu

Vy míso, kdyby jste uměl číst tak je tam napsáno: To není závist, že mu platí takové peníze, ale naštvanost. Odborář,

který všechny vydírá, že nás nechá umřít když mu nedáme tolik, kolik

chce je vyděrač a tenhle si to nechal zaplatit dobře. A když mu to

prošlo jednou, tak to zkusí znovu.

0 0
možnosti
LV

Gavid_Dahan

23. 11. 2011 13:33
Hehe...

...no myslim ze tyhle starosti ma nekdo uplne jinej...dokonce strany vam velmi blizke...takze opet mimo pane V...

0 0
možnosti
MM

Babajezi

23. 11. 2011 12:31
Je to i o tom,

že jsou ochotni zastupovat jen výraznou skupinu - lékaře, řidiče, mašinfíry...... nějak jsem si nevšimla, že by některý z nich byl zaujat otázkou pracovní doby a platů u pokladních (například, že). Další věc je, že jak chce právě ty spousty např. právě pokladních přesvědčit, že mají pravdu když bojují za ty, kteří již teď mají minimálně dvojnásobné platy..... A někoho, kdo pracuje za 11 tisíc těžko přesvědčíte, že ten kdo má 22 tisíc má málo

0 0
možnosti
KV

Pazdrát

23. 11. 2011 12:29
Odbory

jsou trapná a nebezpečná svoloč.

1 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe