Nejstrašnější doba pro média je, když vše funguje

A právě proto se tak snaží všechno rozložit a poštvat proti sobě. To je živá voda pro komunisty a ostatní levičáky.

VŘSR po českuateo.cz

Média by měla především informovat o tom co se událo, ale stále častěji jsme svědky, že spíše ty zprávy vytváří a různym fabulováním vytváří senzace a negativní zpravodajství. Dnes už nejde prakticky najít dobrou zprávu. Jsme už dobrých patnáct let každodením kobercovým náletem špatných zpráv uvaděni do stavu permanentní nasranosti ve smyslu významu: útočný, konfliktní, oponentský za každou cenu, vyhrožující, vyčítavý, nevraživý, permanentně nebo velmi snadno podrážděný a zlostný. Vytvořila se sorta lidí, která si pod pojmem svobody představuje, že může každému beztrestně nadávat, vyhrožovat a pomlouvat. Musíme si už konečně přiznat, že jsme z té komunistické éry skočili do demokracie rychle a nepřipraveni. Neumíme se v té záplavě negativismu orientovat a pořád slepě věříme, že když se to řekne v televizi a nebo napíše v novinách tak je to pravda.

Nechci být moralista, ale kde se vzala taková spousta vzdělaných lidí kteří se honosí i tituly a jsou schopni chovat se jako hovězí. A to platí pro všechny novináře, komentátory, blogery, politiky a vlastně všechny občany, kteří nás tak zásobují negativismem a viděním světa jen v černých barvách.

Máme strašně špatnou a krátkou paměť. Komunistické myšlenky nám připadají už zase jako dobré, jenom ti pitomci co to zkoušeli vybudovat to dělali špatně. Připomíná to vzpomínky na vojenskou službu z které si každý pamatuje jen ty legrácky a to špatné z hlavy vytěsnil. Tahle doba prostě není tak špatná jak se nám jí snaží vykreslit média a všichni ti co mají nějaký zájem naštvat co nejvíc lidí a dostat je tak pod kontrolu, protože ti naštvaní nemají čas přemýšlet.

Tak si vzpomeňte, že po roce 1968 stačil jen jeden rok a nikdo si nedovolil ani pípnout, aby to nemělo následky a tak se nepokoušejte v návalu nasranosti pustit „rudocha“ zase k moci.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 11.10.2012 12:18 | karma článku: 24,24 | přečteno: 948x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75