Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Marat2009

15. 7. 2009 16:10
Paroubek je satan...

Pane Václavík,

pochopil jsem,  že pan Paroubek je satan, ďábel, pekelník, padouch, vládce pekel, otec lži, pokušitel .Z pusy  mu šlehá napalm, má kopyta a chvost. Je hlavou pekelníků z ČSSD. Ďábel Paroubek dodává instrukce svým soudruhům, aby ze všech sil kopali do chudáků pravičáků na základě odporně bulvárních informací.  A naopak, situace ve straně Podnikatelská občanská demokratická strana-je ideální a její vedení je složeno ze sbírky andělů. Sláva, Vám dobrý člověče, že jste mne přivedl na správnou pravicovou cestu!

"Aby jakýkoliv autor sklidil potlesk diskutujících, karmu, souhlasné komentáře atd., musí kopat jedním směrem, proti Paroubkovi. Kdysi se psávalo proti "imperialistům", "podvratným živlům", "antisocialistickým silám" apod., dnes to je proti "sockám", Paroubkovi, komukoliv, kdo projeví jiný, než ten pravý pravicový názor. Autoři ani nevědí, jak jsou si podobní s různými Kojzary před x lety…

Tato kampaň proti sociální demokracii je TRAPNÁ!

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

10. 7. 2009 10:12
Tím,že mažeš příspěvky

jenom dokazuješ co seš za duševního chudáka.To,že něco smažeš,ještě neznamená,že máš pravdu,hrdino.

0 0
možnosti
PV

petrs51

10. 7. 2009 10:24
Re: Tím,že mažeš příspěvky

Hele ty troubo musíš si dupnout na admina a nevylejvej si vztek tady.

0 0
možnosti
PG

petyo

10. 7. 2009 9:28
Prvně nacisté...

...a po té komunisté systematicky likvidovali českou inteligenci. No a to IQ v národě teď prostě chybí. KarmaR^

0 0
možnosti
U

ucitelas

10. 7. 2009 9:08
Želvo

zase kecáš, kecáš jako malá hloupá želvička.Kam chodíš na takové statistiky, to píšou v Haló novinách ? Lhát se nemá. Ale tvá nenávist je směšná. Jestli sneseš nějaké vejce tak želvata už teď lituji.

0 0
možnosti

vodní želva

10. 7. 2009 9:42
Re: Želvo

Úžasný příspěvek, ale moje tvrzení, že OSVČ neplatí daně nevychází z žádné statistiky, ale z osobních zkušeností s těmito lidmi. A k těm želvatům - bohužel to se mi asi nepovede, vejce jaksi nesnáším. Ale mohu tě ubezpečit, že mám syna a ten má za sebou šest let školní docházky a po prázdninách jde do kvarty osmiletého gymnázia. Jestli ti nevychází počty, tak ti vysvětlím jenom tolik, že v průběhu školní docházky dokázal dvakrát zvládnout za jeden rok dvě třídy základní školy. Jestli si myslíš, že to nejde, tak tě ubezpečuji, že jde. Takže jestli chceš, tak si nazývej mého syna malou želvičkou, ale já jsem na jeho úspěchy poměrně hrdý. P.S. Haló noviny jsem nikdy nečetl a ani nevím proč se tady bavím s evidentním blbem.  

0 0
možnosti
RR

rezjir

10. 7. 2009 2:52
Čím více se budeme snažit jít proti proudu

ve světě, kdy se všechny státy zadlužují, tím hlouběji se propadneme do bahna zadlužení. A to díky více než proporcionálnímu snižování příjmů do státního rozpočtu.

To už tady jednou bylo. O to se snažil už Englši na počátku 30, let. O to pak byla krize v Republice československé hlubší a delší.

0 0
možnosti
V

vasil.tasil

9. 7. 2009 22:59
Žebrotě žebrácký

závistivé to nevysvětlíš. Budou pořád mlet na pisku o modrých zlodějích a že to za komančů nebylo .Bohužel jediný nástroj na vylepšení jejich životní úrovně je právě volební právo a to je chyba. Volit by měl jen ten kdo je v plusu s daněmi vrs.soc.dávky /přídavky. Odvedl si méně nemůžeš volit.

0 0
možnosti

vodní želva

10. 7. 2009 8:52
Re: Žebrotě žebrácký

V tom případě by ODS brutálně prohrála volby, protože ze statisíců OSVČ (z drtivé většiny voliči ODS) daně neplatí skoro nikdo.

0 0
možnosti
PM

pm61

9. 7. 2009 21:56
Autore, jste neuvěřitelný demagog,

zajímalo by mě jestli opravdu věříte tomu, co píšete. Diskutovat s vámi nemá cenu, jste příliž zaslepen nenávistí k těm, kteří nevyznávají stejně modrou ideologii jako vy.

0 0
možnosti
Z

zmi

10. 7. 2009 9:53
Re: Autore, jste neuvěřitelný demagog,

Ale jděte. Ten článek je poměrně slušný, mně osobně vadí snad až poslední věta. Ale co byste chtěl a co konkrétně namítáte? Autor uvedl čísla a odkazy a vyvodil svůj závěr. Je možné, že máte jiná čísla a že jsou dokonce lepší, jiné závěry, ale z Vašeho příspěvku to nevyčtu. Jsem asi taky zaslepen, nebo se mýlím?

0 0
možnosti
VH

Totedyne

9. 7. 2009 21:13
...

Varovat, že vítězství ČSSD ve volbách nás navrátí před r.1989, to je podobné jako varovat, že vítězství TOP 09 s knížetem tady navrátí poddanství, robotu a inkvizici.:-) 

Sociální demokratický stát vznikl evolučním vývojem, osvědčil se, žádný jiný systém nebyl tak ekonomicky úspěšný, nezajistil lidem takové svobody.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

9. 7. 2009 20:56
Současný hnůj.

V hnoji už jsme. Vláda Topola nás do hnoje přivedla a nebude lehké se vyhrabat ten. Vláda která používá zločinecké metody a která kašle na demokracii a kupuje si poslance z opozice nás navedla na cestu banánové republiky a vydala naší republiku ku posměchu celé civilizované Evropy. Německo má vyšší zdanění než my. Je tedy více socialistické? Ať žije Německý sociální stát! Nebo Spojené soc.státy?

0 0
možnosti
RK

romualda

9. 7. 2009 20:34
zbytečný článek

Článek  je zbytečný, ve volbách jde o to, zda vyhraje ODS nebo ČSSD a oboje je prašť jak uhoď. Za vlády ODS byla země zadlužována ještě více, před volbami v roce 2006 ve slibování pravice jasně trumfovala, tak si vyberme

0 0
možnosti
K

koncovka

9. 7. 2009 22:04
Re: zbytečný článek

nezlob se, ale tohle může napsat pouze někdo, kdo jenom omílá to, co NĚKDE uslyší;

podívej se na schodky, které vytvářela vláda ČSSD v letech, kdy ekonomika rostla tempy okolo 3 - 5%; v této době vznikaly díry v rozpočtu v řádu 100 - 150 miliard korun českých...

"Topolánkových" 50 - 60 miliard, z nichž je mimochodem, rozhodující část tvořena výdaji ze zákonů vytvořených za vlády ČSSD je vlastně směšných... :-/;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe