Naskočte na kolo

Máte jedinečnou šanci naskočit na kolo a vydat se v růžovém peletonu vstříct ke světlým zítřkům.

kolo do krizewww.ateo.cz

ČSSD už spustila masáž voličů a opět slibuje, že nás povede ke světlým zítřkům a vyvede náš stát z temnot kam nás podle nich dostala ODS. Problém je však v tom, že z posledních deseti let nás už ČSSD vedla celkem osm a skutek utek. Socialisté vždycky umějí rozfofrovat peníze, které sami nevydělali. Financovat "z grantů" , dostat zdroje "z evropských fondů", najít miliardy "skryté ve státním rozpočtu", na to jsou přeborníci. Ekonom amatér Sobotka vám o tom umí vyprávět i cizími slovy. Jenže nikdo z nich vám neřekne, že to jsou peníze, které jste si vy všichni vydělali a odvedli do státního rozpočtu, evropských fondů i do těch grantů ve formě různých daní, sociálních a zdravotních pojištění, poplatků a jiných plateb. A nedělejte si naděje, že to platí anebo zaplatí bohatí. Vždy a všude odírali socialisté všechny obyvatele, včetně těch nejchudších. Vládnoucí pracující třída i pracující inteligence dostali všichni stejně prd, tak aby s tím akorát vystačili do příští výplaty.  Ať někdo pracoval jak drak a třeba se strhal, nebo si do práce chodil jen odpíchnout. Těch druhých samozřejmě postupně přibývalo.  A tohle nám tu chtějí znovu naordinovat. Já nevím jak vy, ale já už to nechci.
Můžou tvrdit co chtějí, ale je neoddiskutovatelný fakt, že se jim dařilo zvyšovat dluh i při růstu ekonomiky. A doufám, že nikdo nevěří tomu, že kdyby byla ČSSD u moci i v době světové krize tak by se nám krize vyhnula a dluh by klesal. Ale slovy klasika" lidi jsou různé".
Jak říká oranžový předseda : Podle průzkumů veřejného mínění si lidé přejí, aby jsme tuto zemi vyvedli z krize.  A tak nasedněte na kolo a pořádně se opřete do pedálů a zařízněte ještě větší dluh dokud ČSSD slibuje, že to bolet nebude.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | pondělí 25.1.2010 12:29 | karma článku: 22,94 | přečteno: 1395x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75