Na povrch vylézá podvod století

Světová klimatologie je rejdištěm podvodníků, kteří ve snaze udržet tok peněz dělají podvody s daty, aby pobláznili co nejvíc lidí a ten tok peněz který do toho sype celý svět se nezastavil.

www.ateo.cz

Každý kdo umí číst ví, že všechno začalo takzvanou „oteplovací hokejkou“ která ukazovala jak se prudce zvedá teplota naší planety a vyvolala ve světě ten obrovský boj proti globálnímu oteplení. Ten kdo chtěl být IN tak jako argument vždy použil graf teplot a o něm se nesmělo diskutovat. Ale jak se ukázalo tak už ten graf byl podvod.

Josef Zemánek napsal v září 2009 - Světovou klimatologií otřásl skandál nevídaných rozměrů a patrně i nevídaných dopadů. Při zpětném rozboru dat z poloostrova Jamal získaných analýzou letokruhů borovic, na jejichž základě byla vytvořena tzv. "globálně oteplovací Mannova hokejka", došlo ke zjištění, že analýza letokruhů byla hrubě zmanipulována či přímo padělána (zde a zde). Britský klimatolog Keith Briffa (vedoucí autor IPCC ve věcech rekonstrukce klimatu) totiž pověstnou Mannovu hokejku vytvořil ze vzorku pouhých 15 borovic, což před vědeckou veřejností 10 let tajil. Na prudký nárůst teplot ve 20. století přitom poukazovala pouze jedna borovice (YAD0061) z uvedeného vzorku! Tato jediná borovice s růstovou anomálií proto hrubě zkreslila výsledky celé klimatické Briffovy analýzy. Pokud by Keith Briffa namísto vzorku 15 borovic použil dostupné záznamy letokruhů několika desítek borovic (úmyslně je odfiltroval), nebo by zmíněnou "anomální" borovici ze vzorku rovnou odstranil, žádná globálně oteplovací hokejka posvěcená IPCC by nevznikla (zde).

Ono to podezření, že se děje něco nepatřičného vyplývalo už z faktu, že kdokoliv se vyjádřil proti té hysterii s globálním oteplením tak byl „oteplovači“ hned ukřičen a ti významnější byli označováni za pomatence, kteří tomu nerozumí, tak jako u nás Klaus. Jen tak se mohlo stát, že letokruh jedné borovice přišel už svět na obrovskou sumu peněz a bojujeme proti CO2 jako proti třídnímu nepříteli.

Dnes vyšel článek na idnes Klimatologové zveličují vliv lidí na oteplování, naznačuje únik dat a začíná slovy Ti, kdož nevěří na souvislost mezi lidskou činností a globálním oteplováním, se teď radují. Já se z toho vůbec neraduji, ale je mě líto kolik lidí se nechalo zmanipulovat tiskem a různými zelenýmy lobbisty, kteří si z toho udělali živnost a vyhlásili válku každému kdo nesouhlasí. Smutné je, že se to dělo už od roku 1996 a museli se nabourat až hackeři do počítače centra pro výzkum klimatu na univerzitě v britském Norwichi, aby jsme  se dozvěděli jak se vytváří globální oteplení umělou manipulací s daty a jak se brání všem oponentům dostat se k publikování v odborných časopisech.

Nevěřím také, že se něco změní a utichne ta celosvětová válka proti CO2, protože je v tom neinvestováno spousta peněz a zelení lobbisté o ně nebudou chtít přijít a politici se přece nebudou omlouvat Klausovi a nenasadí si čepici šašků.

 

Hokejkový graf čelí novému skandálu

Zapomeňte na globální oteplování, možná přichází další malá doba ledová

Násilným snižováním produkce CO2 proti globálnímu oteplování? Nedomyšlená absurdita

Globální oteplování zřejmě skončilo již před 30 lety

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | úterý 24.11.2009 16:01 | karma článku: 30,88 | přečteno: 2262x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75