Je mi těch socialistů líto, zase nic

Tak urputně se snaží dostat ke kormidlu a pořád je k tomu nechtějí pustit. Kouzelník ještě nepřijde.

ateo.cz

A přitom se na to připravují už šest let a mají vše připraveno. Zákony mají připraveny, funkcionáři jsou připraveni vést ministerstva s výborným plánem jak bez škrtání, zadlužování vyvedou tento stát z celosvětové krize. Šest let tvrdé práce v opozici při které všechno spočítali nejlepší odborníci a nalinkovali cestu jak bezbolestně z krize ven. A dávají do toho absolutně všechno. Teď jsem se dočetl, že se nebudou ve sněmovně ani pářit a zase nic.

Nesouhlasící poslanci poslechnou většinu ve straně a nebo odejdou ze sněmovny, ale můžou očekávat podezření, spekulace a obviňování z uplácení, protože to levičáci mají v genech. A novináři to bude zase snůška „co se kde šeptá“ a hlavně najít něco negativního, čím by se to dalo znovu rozeštvat. Už to slyším jak je kmotři zpracovali a co všechno za odchod ze sněmovny dostanou, to budou miliony jen lítat. Oni si totiž vůbec nedovedou představit, že se někdo dobrovolně vzdá mandátu jen proto, že s něčím nesouhlasí a ještě zadarmo. Tomu „český člověk“ prostě neuvěří.

Musím uznat, že tohle řešení nenapadlo ani jednoho bystrého politologa včetně prof. Dvořákové, která jinak ví naprosto všechno a David Ráth jako nejlépe placený vězeň nad tím asi taky kroutí hlavou. Politika je jako bonboniéra a nikdy nevíš, co ochutnáš.

 

Já jsem taky prohrál . Mohl jsem po vítězství socialistů mít levné potraviny, levné léky, levný benzin, vyšší důchod a možná i ten třináctý. A tak pořád platí „možná přijde i kouzelník“.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Václavík | středa 7.11.2012 6:51 | karma článku: 23,68 | přečteno: 998x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75