Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

3. 1. 2011 17:11
Karma!

Koukal jsem se taky vpravo.

Sedět jste se naučil, ale držet hubu, to ne.

Možná je to dobře!

0 0
možnosti
G

Gašpo

3. 1. 2011 13:08
Skúste sa na vec pozrieť z opačného konca

Keby neboli investigatívci, politici by stratili veškeré zábrany. Naša štátna správa je nastavená tak, že je to prostredie bez zodpovednosti a postihnuteľnosti. Priťahuje teda patričné typy ľudí, to dá rozum.

Možno by sa Vám páčil život v naivnej nevedomosti, možno by ste dokázal akceptovať fakt, že ľudia, ktorí žijú z Vašich daní a sú platení od toho aby Vám pomáhali, že si bezpracne a pohodlne žijú na Váš úkor. V tom prípade ste masochista, respektíve volič akého naša politka potrebuje.;-D

Pán Klaus by Vás uznale potľapkal po rameni, pochválil že nepatríte do kategórie "kverulantov" a nechal vyfotiť pred bojovou zástavou. Ale pomyslel by si, že keby sa z takých "užitočných idiotov" skladala celá voličská základňa, bolo by tu radosť vládnuť.;-)

0 0
možnosti
PV

petrs51

3. 1. 2011 13:12
Re: Skúste sa na vec pozrieť z opačného konca

Ať se na to dívám z kterékoliv strany tak pro mě je nepřijatelné ¨, aby si novinář psal scénář dopředu a vlastně ten příběh vytvářel. Jinak proti novinářům, kteří něco odhalí nic nemám.

0 0
možnosti
AA

Saša

3. 1. 2011 12:52
V žurnalistice se soustředili nejnemravnější lidé.

Být chvíli a nezaviněně s novinářem v jedné místnosti je více difamující než rozházet v nevěstincích jmění po dědečkovi.

Slušní lidé se s novináři nestýkají.

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 1. 2011 12:44
je to pouze informace pro voliče

Ono se podle toho dá očekávat i chování poslance v parlamentu. Jestli tu peněženku zvedne, a bude se zajímat o tom komu a jak jí vrátit - a nebo se opatrně rozhlídne jestli ho někdo neviděl a pak jí rychle strčí do kapsy. od toho se pak dá odhadnout jak bude zacházet s desítkami miliard svěřených občany ve státní rozpočtu.

Pak se halt nesmíme divit, že o připravovaném předražení státní zakázky o 4 miliardy věděla spousta politiků (nevyjímaje předsedy vlády a ministra vnitra) a žádnému z nich nepřišla na um myšlenka že by tomu měli zabránit. Co by takoví lidé udělali kdyby našli na ulici "nehlídanou" peněženku, si asi dovedete představit. 

0 0
možnosti
PV

petrs51

3. 1. 2011 12:49
Re: je to pouze informace pro voliče

Vážený, podle toho vašeho kriteria by byl člověk, který u benzinové pumpy nalezl moji peněženku a šel ji odevzdat do 300 metrů vzdálené policejní stanice zloděj, protože by ho tam novinář nenechal dojít, ale naštěstí tam žádný novinář nebyl a tak mě německá policie dala peněženku kde bylo 500 euro a 20 tisíc našich včetně dokladů a nechtěla mě ani říct kdo to odevzdal.

0 0
možnosti
D

Draggo

3. 1. 2011 12:17
debilita to je,

pokud je to pravda, protoze to co by mohlo byt v penezence jsou pro poslance jen drobny, stejne jako poslanecky plat. ale zlodeje z nich nikdo nedela, to uz oni jsou. :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe