Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

14. 5. 2008 20:12
Komouši Čunka nedostali a nedostanou...

Přečtěte si Vážení socani, komouši, jakož i (Tlustý) modroptáci -střemhlavým letem zrudlí, to rozhodnutí stát. zástupce (je to sice dlouhé, ale vyplatí se to ). V druhé části se dočtete to, co ví ve Vsetíně každý: Firma něměla důlvod Čunka korumpovat. Čunek se neopak zachochval jako neobyčejně férový chlap: Vratka daně byla dokonce vrácena jednotlivým nájemníkům. A má být skandalizován, že se nezachoval "standartně" t.j. že neokradl prosté lidim,jak v Č.zvykem, ale naopak jim dal něco navíc, co nemusel. Stran "nesrovnalostí" ve financích - vždyt´ dostal rodiné peníze. Tam je snad jediný problém, že maminka dala všechno svému mazánkovi Jirkovi a sourozencům nic nebo skoro nic. Ale to není problém trestněprávní ani politický - to je (může ) být problém v širší rodině Čunkových.

0 0
možnosti
RR

rezjir

14. 5. 2008 14:03
Normální blogger

by řval, ať Čunek objasní ty svoje nesrovnalosti ve financích. Nebo ať jde z politiky ven. A zdůraznil by, že špinavé peníze nemají v politice co dělat.

 

0 0
možnosti
PV

petrs51

14. 5. 2008 14:19
Re: Normální blogger

Mě je zase divné, že při čtení novin víte, že ty peníze jsou špinavé. Nebo se s Čunkem znáte osobně a vedete mu účetnictví a víte víc. Novináři začínají být taky bezradní co na něj teď vytáhnout, aby nevypadali jak blbci.

0 0
možnosti
A

akki

14. 5. 2008 14:01
Už mě štvete.

Nejsem hnidopich, ale psaní "by jsme" a "by jste" je  fůůůůj! A nějak se nám v  v blogu rozmáhá.;-€

0 0
možnosti
ZV

pawn

14. 5. 2008 12:59
Jak typické

Tento článek je opět dalším důkazem toho, jak podporovatelé pana Čunka zacházejí se známými skutečnostmi. To, že Andělová prohlásila na adresu Čunka zmiňované nechutné věty řekl pan Krajský státní zástupce z Brna, který se účastnil schůzky. Paní Andělová naopak řekla podle své výpovědi, že byl na ni činěn nátlak. Vybrat si z protichůdných výpovědí to, co se hodí a to považovat za hotovou věc, to je obvyklá argumentační taktika v této věci u lidí jednajících ve prospěch pana Čunka.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

14. 5. 2008 13:00
Re: Jak typické

asi jsi to nečet, přiznej se...

0 0
možnosti
JG

nápad

14. 5. 2008 11:49
Omyl

Vážený pane, asi jste z jiné planety, nebo vám někdo zaplatil za tento článek. Celý případ Čunek je o prostoru který obviněný dostal od vlády a od soudů. Viděl jste někdy aby jiný obviněný dostal tolik prostoru a vysvětloval svoji "nevinu" na svých internetových stránkách? Viděl jste někdy takový přístup ze strany soudů a tak bych mohl pokračovat dále. Nechci ani připomínat na Čunkovo vysvětlování atd. Je to, bylo to a bude to vždy nehorázné. Kdyby nešlo o vládu, určitě by to dopadlo jinak. Zodpovědně prohlašuji, že v tom bylo tolik lumpárny, co ještě v žádném jiném případě. Ale říká se, že na každou s...i se vaří voda. Doufám, že v tomto případě ji bude dost aby se vše vyřešilo, objasnilo nebo prostě uvařilo.

0 0
možnosti
MH

Helena1

14. 5. 2008 12:07
Re: Omyl

A z jaké planety jste vy? Čunek je oficiálně ve všem nevinný, což ze státních orgánů už prokázal kdekdo.

A jestli se pletou?

0 0
možnosti
JB

jekkal

14. 5. 2008 11:46
Hezký

článek vod modrýho ptáka, takovej nezaujatej, další Arifek

0 0
možnosti
PK

Ccecil

14. 5. 2008 13:00
Re: Hezký

zalez do rudé nory

0 0
možnosti
MK

weneto

14. 5. 2008 11:22
Váš zápal pro věc

Kdy kvůli své milované vládě bojujete za pana Čunka a jeho bezúplatnou duši Vám nelze než nezávidět. Andělová to o tom prasákovi řekla před těmi samými svědky co v pracovní době jezdí dle své výpovědi zkoušet nový bourák jen tak do Ostravy;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe