ČSSD, strana složená z přeběhlíků

Pamatujete si co bylo křiku ze strany socialistů, že ODS přetahuje a korumpuje přeběhlíky a s jejich pomocí ovládá parlament a přitom je ČSSD složená z přeběhlíků.

www.ateo.cz

Kdyby se měl splnit slib ČSSD, že nebude spolupracovat s přeběhlíky, tak se strana musí zákonitě rozpadnout. V žádné straně není tolik přeběhlíků jako v ČSSD a to z různých stran, ale převažuje jich nejvíce z předlistopadové KSČ. Jenom když nakoukneme letmo na ty nejznámější tváře strany, tak vidíme hned tři bývalé členy ODS Rátha (také SD-LSNS), Pecinu, a politického turistu Jandáka, který toho stihnul nejvíce a to Republikánskou unii, KDU-ČSL a ODS. Jenom v této straně se stalo, že přeběhlík z ODS Pecina vystrnadil z kandidátky do voleb přeběhlici od strany zelených Zubovou, která se stala po ztrátě sponzora bezcenou. Dokonce i předseda strany je přeběhlík od ČSS v které byl dvacet let. Každý druhý sociální demokrat byl členem KSČ, kde vyniká kakaový Kraus, který stihnul být poslancem za KSČ před rokem 1989 a po „něžné revoluci“ za ČSSD.

A dalo by se pokračovat donekonečna, protože vidinou úspěchu strany ve volbách se tam prosazují různí zhrzení o které není jinde zájem a ti kteří si myslí, že se na jejich působení v KSČ zapomělo a chtějí vylézt ze skanzenu. Jenom je problém, že to spousta lidí neví, protože když se dostane do nějaké funkce tak to vypadne ze životopisu a jeho život začíná rokem 1989 a členství v jiné straně se na stránkách ČSSD neuvádí. Snad se to dozvíme z knihy „Odkaz sametové revoluce dnešku“.

Autor: Petr Václavík | úterý 6.4.2010 13:43 | karma článku: 36,08 | přečteno: 2000x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75