Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

2. 11. 2011 14:13
Bohužel, máte

100 % pravdu. Já to už dlouho tvrdím, že vyhrané volby si pod Sobotkovým vedením zcela jistě prohrají. Je mně to líto, velice líto , protože jsem doufal a věřil nějakou dobu, že se dokáží vzpamatovat. Taktika a spoléhaní na to, že je občané budou volit, protože  nebudou mít  žádnou alternativu je lichá, hloupá a nespolehlivá. Nejhorší na tom všem je , že ČSSD propásla nejlepší a nejvhodnější okamžiky ke svržení vlády.  Trojkoalice si uvědomila některé zbytečné chyby , kterých se s bližícimi volbami vyvaruje , a zvrátí názory voličů ve svůj prospěch. Snad jenom VV nedokáží ze všech svých průserů vybřednout . Věčná škoda.

0 0
možnosti

mevak

2. 11. 2011 16:34
Re: Bohužel, máte

Je to přesně tak. Socialisté volby opět nevyhrají. Sami si totiž neustále kopou hrob.

0 0
možnosti

petrph

2. 11. 2011 12:44
ČSSD se chystá leda k převzetí vlády po dalších volbách

Uvědomme si že jakékoliv naděje (a výkřiky) o tom že se trojkoalice rozpadne při projednávání reformních zákonů stály na jediném předpokladu - totiž že alespoň část koaličních poslanců (nebo jedna strana) se rozpomene že v parlamentu mají podporovat požadavky svých voličů. A nebo aspoň (v čistě sebezáchovném egoistickém smyslu) posílí důvěru občanů  v sebe a tím i vlastní preference do dalších voleb.A v obou případech budou hlasovat proti reformním zákonům a koala se rozpadne. Nestalo se -všichni tito společně vyměnili důvěru občanů i svou politickou budoucnost za "jistotu" udržení svých koryt do konce volebního období.

Potom samozřejmě neměla žádnou šanci ČSSD něco změnit, i kdyby uváděla sebelogičtější právní či ekonomické argumenty, i kdyby mluvila jazyky andělskými či ďábelskými.Jejich projevy byly skutečně prázdnou vatou, vyplněním prázdného času beznaděje,možná kdyby šli domů nebo do hospody, vyšlo by to nastejno

0 0
možnosti

Glock Mark XIX

2. 11. 2011 11:53
Přidal bych paní Orgoníkovou

Též bych orodoval za paní Gajdůškovou, která je sice senátorka, ale v klubu by též měla mít plné členství (kdo si vybavuje její televizní "jednání-zpovídání" s V. Klausem v lednu 2008 před prezidentskou volbou?).

0 0
možnosti

boruvka

2. 11. 2011 12:52
Re: Přidal bych paní Orgoníkovou

R^

0 0
možnosti

KZK

2. 11. 2011 11:49
Zamést si před vlastním prahem

Nejsem příznivcem ČSSD a  jejím jednáním na této schůzi PS také nejsem nadšen, ovšem kritizovat někoho za neschopnost číst projev, ale neumět pravopis mi přijde poněkud trapné - 3.pád se píše mně nikoli mě (to je pro 4.pád).

1 0
možnosti

pavel kula

2. 11. 2011 12:23
Re: Zamést si před vlastním prahem

No dobře, ale kdyby se to četlo, tak to nikdo nepozná, výslovnost je stejná. :-)Bylo by možná zajímavé vidět jak mají socani ty svoje obstrukce sepsané. Vždyť oni tam mají i pohotovostní knihovničku, v níž si mohou přečíst, o čem budou mluvit, aby neplácali úplné nesmyly. Člověk by řekl, že to mají mít nastudované. Vždyť je to náplň jejich práce.

0 0
možnosti

Rákšasí

2. 11. 2011 11:40
Tím lépe

:-)

0 0
možnosti

modrénebe

2. 11. 2011 11:46
Re: Tím lépe

:-)R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe